Tényleg olyan nagy kérés ez? Hogy igényesen nézzen ki a gyerek?
A történet a következő:
A férjem, amikor megszületett az előző párjától a gyermeke anyósoméknál laktak, 2 évig. Később elköltöztek, de szétmentek és a kislány a férjemmel maradt.
4 éves volt mikor mi megismerkedtünk, ennek már 3 éve.
Azóta is minden hétvégét ott tölt anyósoméknál a kislány, mert nagyon szeretik egymást.
Nem is lenne ezzel gond, de a kislány állandóan mocskosan jön haza. Lehet hogy talán a mocskos szó túlzás, de igénytelenül, a haja sosincs megfésülve, és van egyfajta jellegzetes szaga, pedig fürdik ott is és anyósomék nem egy putrisak de mégis valahogy nem fordítanak arra figyelmet, hogy ápolt legyen otthon (is) a gyerek.
Mióta én vagyok az anyukája, 3 éve, mindig figyelmet fordítottam arra, hogy ápolt, igényes legyen, és mindig csinosan, tisztán üdén megy iskolába, mindig valami jó kis frizurával, szóval tip-top a kislány. Mindig ügyelünk rá.
Amikor átvisszük anyósékhoz, általában otthoni ruhában, melegítő stb, de megfésülve szépen.
Múltkor anyósom megkérte a férjem, hogy vigye el vásárolni hétvégén - a kislány is ott volt -. Mondtam a férjemnek hogy ápolatlanul ne ám elvigyék a városba. Kiderült, hogy elvitték, ócska otthoni koszos kabátban, még megfésülve sem volt, egy gumi éktelenkedett a hajában oldalt, ahogy azt ő a kis kezével belerakta! Nadrágja a játszástól a térdén koszosan. Nagyon kiakadtam, nem tudom csak a hormonok miatt-e (26 hkm vagyok) vagy jogosan, de nagyon haragudtam anyósomra.
Jó, megértem nem volt kire hagyni, de legalább jöttek volna haza átöltözni, 5 p-re lakunk kocsival, nem hiszem h nem lett volna rá idő. Én szégyelltem magam, hogy így láthatták őt, mint tényleg valami tisztátalan igénytelen, áh.. És egy gyönyörűszép kislányról beszélünk, akit mindenki mindig csak dícsér.
Bocsi ha hosszúra sikerült, érdekelne, ti hogy reagálnátok? Biztos túlspirázom, de mi itthon nem így neveljük, nem erre.. Mit tennétek? az, h ne engedjük oda az kizárt, abból botrány lenne.
Szépen megkértem már, hogy fésülködjön akkor is, ha ott van, akkor is ha a mama nem fésüli meg, de úgylátszik nem jön össze sehogy.
nem akarok belefolyni a vitába, csak szép babavárást kívánok neked, és kérlek szeresd továbbra is kérlek a nem saját lánykát is mert neki te vagy a világ közepe, mint minden gyereknek az anyukája,
és amikor majd megszületik a közös baba akkor meg még több időt fordíts a nagyra, hogy egészséges felnőtt legyen belőle
nem kioktatás, csak bátorítás
Megcsinálta volna ő, de írtam, nem találtak fésűt.. Most küldtem, h legyen. :-)
Nem büdös, csak, ahogy írták, minden házban van egy jellegzetes "szag"..:)
Utolsónak üzenném, már van egy közös baba, egy kisfiú, akivel nagyon jó testvérek, imádják egymást, soha nem volt féltékenység. Most a 2. közös babát várom, aki kislány, őt is épp úgy várja a nagy, mint az öcsit, ebből nem volt gond. Az majd inkább az öcsivel lesz, de ez már más téma..:) Köszönöm a válaszokat és a jókívánságokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!