Tényleg akkora kérés az, hogy anyósom ne nyalja folyton a fél éves gyerek kezét?
A férjed mit szól hozzá? Ő nem szól rá az édesanyjára?
Egyébként miért ne vihetnéd a szüleidhez a kislányod? Volt valami affér esetleg amiért azt hajtogatja az anyósod?
Szerintem még időben tisztázni kellene a dolgokat .Később még rosszabb lesz.Mi az hogy nem viheted a szüleidhez? Magyarázd el neki hogy ők is a nagyszülei a picinek és ugyan annyi joguk van látni mint neki.Az életetek nem átjáró ház jó lenne ha korlátozná a bejárást hozzátok.Én biztosan szólnék,hogy ne "nyalja" a gyerek kezét de még csak az arcát sem.Lehet puszit adni a buksijára is .Nem veled hanem a picivel szúr ki ha baja lesz,ez hátha hat rá.Ne hagyd magad semmi esetre sem.Ez a baba a te,ti gyereketek úgy neveled és oda viszed ahová és ahogyan te jónak látod!
Tényleg jó lenne tudni a férjed hogyan áll ezekhez a dolgokhoz.
Ha kicsit megnyugtat: ha költöznétek, akkor sem lenne jobb. Az ilyen utánatok megy akár minden nap :-))))
A többit leírták előttem:
- szoba bezár
- nyalogatás TILTÁSA határozottan, a férjed jelenlétében
- a sétáláshoz meg nem is tudok mit hozzátenni.... Az csak használ a gyereknek, ha ezt anyósod nem érti meg, akkor nyugodtan kérdezz vissza: miért akar ő ártani a gyereknek? Miért nem fontos neki az egészsége? Szintén férjed előtt (is).
Kitartás! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!