Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kislányom neve Szantina. Ez...

A kislányom neve Szantina. Ez tényleg ritka név?

Figyelt kérdés
A jelentése: Szent. Olasz eredetű név, de nagyon jól illik a vezetéknevéhez. Őt az zavarja, hogy nem értik a nevét első hallásra, Sőt a szülészorvos is 3-szor kérdezte, hogy mi a gyermek neve? Van valakinek Szantina nevű ismerőse??
2014. jan. 17. 00:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
nekem 10 ilyen nevű ismerősöm van, gyakori. Mégis milyen választ vársz erre a kérdésre???
2014. jan. 17. 10:23
 12/22 anonim ***** válasza:
42%

Szantina nincs, nem is hallottam róla, viszont ismerősöm unokája Szixtina.

Számomra mindkettő név elég furcsa, tőlem idegen.

2014. jan. 17. 10:43
 13/22 anonim ***** válasza:
Soha nem hallottam ezt a nevet, úgyhogy nagyon ritka, igen.
2014. jan. 17. 11:08
 14/22 anonim ***** válasza:
65%
Ritka és csúnya név.
2014. jan. 17. 14:19
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Most őszintén, nem is igazán értem, hogy ezt miért kell megkérdezni? Sosem hallottam még ilyen nevet és szerintem nem vagyok vele egyedül. De ezt te nem sejtetted? A te környezetedben minden második nő/lány Szantina?

Nem csodálom, hogy zavarja a gyereket, sőt még lehet, hogy csúfolni is fogják.

2014. jan. 17. 14:37
 16/22 anonim ***** válasza:
9-es igen vàltozik, :-D :-)
2014. jan. 17. 15:03
 17/22 anonim ***** válasza:

23 év alatt nem tudom megszámolni, hogy hányszor szóltak rám, hogy a hivatalos nevemen mutatkozzak be, a nevem Fanni. Sokan azt hiszik, hogy ez csak becenév, pedig elég gyakori. A másik, hogy sokan Panninak hívnak. Amikor születtem, még ritka név volt, én voltam a második a városban, az első előttem néhány nappal született, a szüleimet megszólták, hogy milyen cifra neve van a gyereknek, hogy fog ezzel létezni.

A Szantina szerintem nagyon szép név, ha illene a vezetéknevünkhöz, még el is gondolkodnék rajta.

2014. jan. 17. 23:01
 18/22 A kérdező kommentje:
A 14-esnek üzenem, hogy ő egy ritka bunkó, tróger ember... Te esetleg Béla vagy ??vagy Böske. Az illik rád. !!!!!
2014. jan. 22. 23:37
 19/22 A kérdező kommentje:
Az ilyen otromba bunkó tahók , minek írnak??? Az ő véleményükre nem vagyok kíváncsi!!!! A többieknek köszönöm a választ, egyébként van második neve is : Róza.
2014. jan. 22. 23:41
 20/22 anonim ***** válasza:
róza szép név bár ritka ,miért nem igy hivjátok ezt nem értik félre és igy a gyereket sem zavarná.
2014. jan. 23. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!