1 hetes a kislányom. Az normális hogy szinte minden pelusába van kaki? Folyékony. Szopizás után ritka hogy büfizik. Ilyenkor mit csináljak?
Szerintem ez teljesen normális.
Legalábbis nálunk is így volt.
A büfi miatt se aggódj,azért nincs,mert nem nyel levegőt.Az én lányom is ilyen volt.
Most 6 hetes és kb 2 hete van az,h nem minden pelusban van kaki.Minden másodikban viszont van:-)
Napi 1x kap tápszert,büfizni most is csak az után szokott.
A kakija teljesen normális. Neki az anyatej az étele és itala egyben és még nem fejlett a tápcsatornája, hogy ezt a kettőt megfelelően "elkülönítse".
Büfizni nem minden baba szokott, de azt megpróbálhatod, hogyha felvevéssel nincs böfi, akkor tedd le a nagy -ágyra hason és simizd a hátát finoman. Hidd el, egészségesebb ha többször kakil, mintha hasfájós vagy rekedéses lenne!
Ez így teljesen normális. Az anyatej gyorsan átmegy a szervezetén.
Mi szinte sose büfiztünk. Ezzel sokat nem tudsz mit kezdeni. Szopizás után tedd a válladhoz, simogasd a hátát 10 percig és ha semmi, akkor semmi, nincs ezzel semmi baj.
A kaki teljesen normális, ne aggódj! :)
Az én babám se büfizett, hiába büfizettem, nem jött semmi, vagy csak igen ritkán. Eleinte féltem betenni a kiságyba, hogy hátha akkor jön majd valami, de soha semmi, így nem aggódtam, aztán később nem is foglalkoztatott. Nem volt hasfájós sem.
10.5 hónapos anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!