17 hónapos a lányom, és még közel sincs a szobatisztasághoz, még az sem zavarja, ha tiszta kaki, vagy pisi. Normális ez, vagy már ideje lenne, ha legalább jelezné, hogy valami van odabent?
Nem érett még meg rá, hagyd békén.
Enyém elmúlt 2 éves, vígan eljátszik nyakig kakis pelusban. Néha ha olyanja van, szól, de ritkán.
Pisi miatt sosem szól.
Remélem nem baj, hogy megmosolyogtam a kérdésedet, pont így vagyunk mi is, ahogy írod, szóról szóra. :)))
Az én lányom 16 hónapos, egy hete mutogatja, hogy hol van a kaka, s azóta mondja is, de nem csak ha bekakil, hanem karácsonyfát is jelent. :D
Amúgy ő sem szól, ha van valami, és ahogy az első válaszoló is írja, úgy az én babám is csak játszósszéknek használja a bilit, meg beleteszi a babáit, mert hát kakilnak. :D Érti, érti, hogy mit kéne ott csinálni, de még nem áll készen rá, így várunk a bilizéssel. Aztán lehet, hogy pár nap múlva már nyitottak lesznek rá, nem lehet tudni. :)
Nincsenek elkésve, ne izgulj. :) Vagy izguljunk együtt, én is szeretném már, ha oda is sikerülne valami... :D
kicsi még ehhez :)
2-3 éves kor között mondják, hogy megérnek rá általában.
egy másik fórumon volt egy cikk, a 4 hónapos babája szobatiszta volt...
na ott orvosok is írtak és nem pozitívan :(
szóval meg kell várni míg mondja, hogy kakilnia kell, na meg, hogy egyáltalán beszélni tudjon és tudja tartani a pisit míg kiér
egyébként ajánlom, hogy keress rá (hoxa) nagyon érdekes volt a kommenteket végigolvasni :)
20 hónapos a kislányom. A kakit jelzi, szól ha van. De csak "frissiben", mikor jelzett és azonnal nem cserélem, akkor ő is el lenne benne. Pisit egyáltalán nem mondja.
Tavasszal, nyáron hajtok rá az ügyre, addig azért minden nap bilire ültetem, hogy szokja. Nem erőltettem eddig én sem. Barátnőmé elmúlt 2 éves. Szól, ha kakilnia kell és már bilibe is sikerült. Pisit ő sem jelzi.
Semmiképpen ne keseredj el, nem vagytok elkésve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!