4 hónaposom első hónapban 1.5kg-t, másodikban 1kg-t, harmadikban 1kg-t, negyedikben 60 dkg-ot hízott. Most 10 napja ugyanannyit mértem, mint tegnap. Napi 1 kaki van, és sok a pisi. Mi lehet a gond?
az 3-4hónap körül leáll a rohamos súlygyarapodás, nekem is közel 5hós babám van, az első hónapban 950gramm, 2hó: 1200gramm, 3.hó 1100gramm 4.hó 650gramm, és a mostani 5. hónapban 400grammot hízott.
ha a babád nem sír, éber, élénk, alszik és eszik jól, akkor sztem nincs miért aggódnod.
Ha meg szerinted így nem jó, nem vagy nyugodt miatta, akkor nézesd meg a dokitokkal.
:-)
Semmi gond nincsen:)
A fiam ugyanezt csinálta. Most hosszra gyúr a kicsi, és amúgy is az átlag fél kiló hízás havonta, a tiéd ezt bőven túlszárnyalta.
Mivel nagyon sokat gyarapodott az elején, törvényszerű, hogy lelassul, gondolj bele, ebben az ütemben 1 éves korára vagy 15 kiló lenne:)
Szerintem semmi gond. Eddig igen nagyon szépen fejlődött, sőt, igen-igen jól gyarapodott, és 4-5 hónap körül visszavesznek a súlygyarapodásból. Az lenne a gond, ha továbbra is egy kilót hízna havonta, akkor egy éves korára akkora lenne, mint egy 3-4 éves.
Most vagy 3 hónapig kb fél kilót fog hízni havonta, aztán 25 dekát....majd azt hiszem, 1 éves kora után két kilót kell évente.
Tehát teljesen jól fejlődik a babád!
Az én fiamnak volt olyan is, hogy amikor sokat nőtt, alig hízott. Következő hónapban többet hízott, de nem nőtt egy centit se. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!