Ha az első fogával nem volt semmi "gond" a nyáladzáson kívül, akkor a többinél sem lesz?
Az én babámnak már 8 foga van, mindet úgy vettük észre, hogy hoppá ott egy újabb fogacska.
Állítólag a hátsó fogak jobban fájnak, mint az elsők. Azért én reménykedek, hogy az enyémnek azok sem fognak fájni.
Szia
Lányomnak az első 10 foga csak úgy megjelent,a hátsó kettő 2-3 enyhén nyűgösebb éjszakát okozott.Nah de annyira nem kiabálok el semmit mert még csak 12 foga van kint.
1 éves baba anyukája
Akkor én leszek az ellentábor.
Az első foga nekünk is úgy bújt ki,hogy egyszer csak észrevettük,hogy ott egy fog. A második viszont 4 nap szőrnyű nyügi, sírás és társaik. Az egyébként teljesen nyugodt, mosolygós babám, állandóan sírt nyüglődött. Nappal és éjjel is. De aztán kibújt az a fránya fog és elmúlt lassan, most olyan mint régen. Még csak ez a két foga van. Várom, hogy a követekző milyen reakciót vált ki. 7 hónapos kisfiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!