Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti gyerekeitek szokott kapni...

Ti gyerekeitek szokott kapni ajándékot a nagymamától, névnap, szülinap, karácsonyra?

Figyelt kérdés
nem nagy értékre gondolok, csak ugy jelképesen.a gyerek miatt(2,4évesek a gyerekeim). nem miattam.
2014. jan. 16. 09:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nálunk anyukámék midnig vesznek miden alkalomra ajánédkot, sőt három gyerekünk van, és akármelyiknek van vmi ünnepe,akkor is hoznak a többieknek is valami apróságot- pl egy kisautót, matchboxot, vagy kis édességet. De nem csak ünnepekkor! Ha náluk vagyunk, és az egyikük elmegy pl a papával bevásárolni, tuti, hogy valami játékkal jön haza!! Papa halmozza őket ezerrel!! :)) Nagy a szerelem az unokák és a nagyszülők között.

Anyósom is ilyen, (férjem részéről papa nincsen) ha beugrik mindig hoz gyümölcsöt vagy édességet, vagy 20dkg- sajtos párizsit mert tudja, hogy szeretik a gyerekek!! :) Meg persze az ünnepekkor is mindig mindenkinek!

Szóval nálunk mindkét részről nagyon rendes nagymamák-papák vannak!! MOndjuk közel is lakunk egymáshoz, és sokszor találkozunk mindhármójukkal.

2014. jan. 16. 21:23
 22/25 A kérdező kommentje:
na hát ez meg a másik. volt már kislányommal a boltba, de semmit nem vett neki. ezt teljes öszintén mondom.a miénk is közel lakik( 10perc)nem is nagyon jön át. pedig nem dolgozik.otthon van.ha átjön, de az nagyon-nagyon ritka, egy rudit se hozna nekik.azt mondta, ö nem jön át, de ha mi akarjuk, vigyük át a gyerekeket.
2014. jan. 17. 08:54
 23/25 A kérdező kommentje:

15.10 re válaszolva:valami kis ellentét van köztünk, de nem vagyunk haragba.hát az is igaz, hogy szerintem a férjem tesóját jobban szereti, bár felnött férfi, családos, de a m. helyére mindig visz ebédet, kávét. viszont a férjemnek még soha egy teát nem vitt. valószinü,akkor itt lehet már a két fia közötti különbség, igy vetitödik a gyerekre.

ó, hát azt hogy érte ment volna egyszer is az oviba a kislányomért, egyszer sem.(a kicsi még nem jár oviba.) ellentétben a másik fianak állandóan ment a gyerekeiért, söt még ennivalót is vett nekik haza fele a boltbol. (ezt ö mondta anyos). éppen vigyáz a gyerekünkre, de ugy ha mi visszük át. végszükség esetén.de mikor a kislányom két éves volt, és megszületett a kisfiam, akkor sem jött át seiteni, vagy egyszer is fözött volna.nagyon nehéz volt 2 picivel.

2014. jan. 17. 09:01
 24/25 anonim ***** válasza:

Tudom, ez nem vigasztal, de ismerős a szitu. Nálunk már sem én, sem párom nem kapunk szüleimtől semmit ( anyós más téma..)Nem is várom el. Megszoktam. Karácsonyra szokott neki venni, meg a szülinapjára ( karácsony előtt pár nappal) sütött neki egy tortát. Viszont a lányomnak köszönhetően ( 3 éves múlt) idén én is kaptam tortát a szülinapomra :D :D

Előtte nap van a névnapja. Közölte anyámmal, hogy ő emeletes tortát kér a névnapjára. Csokisat, és citromosat :D Édesanyám kitalálta, hogy süt 2 kicsit, aztán eszébe jutott, hogy másnap lesz a születésnapom :P :D

Egyébként engem az zavar ( ok, tudom, nincs pénzük...) , hogy abba is beleszól, hogy miért veszünk neki játékot. ( mert állítólag annyi van neki..) Karácsonyra is kapott több mindent. ( szülinapra nem, csak tortát). Névnapra sem, csak karácsonyra, meg most húsvétra kap. ( karácsonykor kicsit elszálltunk, így nem kapta meg mindet) Duplót, meg sapientinó társast, de már hallgatom, hogy minden sz.rt megveszünk neki, meg a húsvét nem az ajándékról szól :( Ez az, ami legjobban zavar. Meg a múltkor pl abba kötött bele, hogy használtan sikerült pár mesekönyvet szereznem a kicsinek. ( csak tudnám, miért irigyli...)

2014. márc. 20. 01:06
 25/25 anonim ***** válasza:
közöld vele hogy a te gyereked azt veszel neki amit szeretnél ez nem az ő dolga ,nem az ő pénze .
2014. márc. 20. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!