Mit szólnátok, ha a kisgyereketeknek ilyet mondana valaki?
Azt mondanám neki, hogy ez a néni/bácsi nagyon buta, ezért mond ilyen sületlenségeket, ez nem igaz, ilyen nem létezik, csak a mesékben.
(Vagy X.Y. bácsi/néni agyát változtatta káposztává a boszorkány, azért van csak ennyi esze. Persze ezt nem mondanám, vagy legalábbis nem a gyereknek.)
Sosem fogom megérteni, miért akkor "jó" egy gyerek, ha csendben van. (az enyém legutóbb, mikor csendben volt, annyira jó volt, hogy 2 óra múlva gipsz volt a lábán)
De azért biztosan mondanám, hogy ne tessék már viccelni, ez butaság, hogy a szomszédban boszorkány van. (magamban hozzátenném, hogy az apád f....t rémisztgesd, ne az én gyerekem:))
A gyereknek azt mondanám, hogy a néni már nagyon öreg, és ezért néha butaságokat beszél, "Pistike" ne foglalkozz vele.
Ha mégis jönne egy boszorkány, akkor én előbb kitekerném a nyakát, minthogy téged átváltoztatna.
De ezt csak akkor tenném hozzá, ha látnám, hogy a gyereket az első válasz nem nyugtatta meg.
Voltaképpen ettől függ, hogy mit mondj, hogy a gyereket mennyire viseli meg, vagy érdekli-e egyáltalán.
A néninek nem tudom hogy mondanék-e valamit, ez attól is függne, hogy milyen vele a kapcsolat, ezt így nehéz megítélni.
30-as férfi???????
Hát nem tenné zsebre, amit mondanék neki. (gyerek hallótávolságán kívül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!