Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit szólnátok ha a férjetek...

Mit szólnátok ha a férjetek inkább a kocsmázást választaná minthogy lázcsillapítót hozzon a lázas kisgyermeketeknek?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a férjem nagyon ritkán jár el kocsmázni. Kb. havi 1-2 alkalom. Most elment ugye és a kislányunk belázasodott estére, tűz forró volt a homloka. A lázcsillapítónkat már nagyon rég vettük és ugye 6 hónapig felhasználható egy pici volt még benne, nem akartam kockáztatni. Felhívtam, hogy mi a helyzet és kértem hozzon lázcsillapítót. Mire mondta h rendben majd hoz. Leraktam a telefont és akkor esett le, hogy Ő ugye majd éjfél körül jön haza és majd akkor hozza még a gyógyszert. Visszahívtam, hogy mégis mikor szeretné hozni mire annyit mondott, hogy olyan sürgős? Ezen annyira kiakadtam...Mégsem hagyhatom magas lázzal aludni szegényt. Én is elmentem volna gyógyszerért de messze van az ügyeletes és nincs kire hagynom a lányunkat. Szereti egyébként nagyon, sokat foglalkozik vele de most annyira érthetetlennek találom ezt a reakciót. Én nagyon haragszom rá. De lehet csak én vagyok így vele...Én rögtön felálltam volna és hoztam volna a gyógyszert...
2013. ápr. 19. 20:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

igen ez egy baromi önző dolog volt tőle.

valószínőleg nem mérte fel a helyzet súlyát..

azt hihette h nem komoly a baja a gyereknek...

2013. ápr. 19. 20:41
 2/15 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam de már úton van a gyógyszerrel...Elhiszem h ritkán jár el akkor sem sok időre csak azért azt is megérthetné, hogy én nem tudok itthonról elmenni, hogy hozzak gyógyszert...
2013. ápr. 19. 20:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem is rosszul esne. ha közel a kocsma, akkor ugorjon fel vele és aztán menjen vissza hozzájuk, ha nem, akkor jöjjön haza korábban és hozzon gyógyszert. amúgy nem lehet rossz apa, nem is jár el sűrűn, csak erre most nagyon rosszul reagált. beszéljétek meg, hátha beláűtja és legközelebb már másképp csinálja. akkor bocsásd meg. de ha nem, akkor azért elgondolkodnék, h micsoda értékrend ez...
2013. ápr. 19. 20:46
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
húúú, hát nem mondok semmit a férjedre, mert nem ismerem, nincs jogom pálcát törni a feje fölött, de próbáld addig is, amég nem lesz gyógyszer hűtőfürdővel csillapítani a lázát a kicsi lánynak! Neki most nagyobb szüksége van rád, majd mérgelődj utána a férjedre. Jobbulást!!!!!!!
2013. ápr. 19. 20:46
 5/15 A kérdező kommentje:
Jó apa csak gondolom ragaszkodott a kikapcsolódáshoz...Csak én is kicsit felhúztam magam de már beszéltünk telefonon mondtam h visszamehet ha meghozta a gyógyszert...Csak az a lényeg h elhozza.
2013. ápr. 19. 20:50
 6/15 anonim ***** válasza:
20%
Simán beadhattad volna neki a gyógyszert,max nem használ de baja nem lesz.Gondolom nem mondtad el rendesen a férjednek hogy sürgős-e és miért kell,most meg itt rinyálsz.
2013. ápr. 19. 20:59
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem rinyálok, elmondtam h lázas, elmondtam h nyűgös és, hogy nem akarom h így aludjon el, hogy nem kapott lázcsillapítót. Egyébként meg én nem szívesen alkalmazok olyan gyógyszer amit már régebben felbontottam mint ami rá van írva. Jobb az elővigyázatosság, szerintem a gyógyszer nem játék. És nem rinyálok, köszönöm!
2013. ápr. 19. 21:02
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nekem az a furcsa,hogy egy lázcsillapító van otthon,nincs kúp stb.Meg nem vettél,hogy legyél otthon.Szóval szerintem ne akadj ki,gondolom örül,hogy végre kikapcsolódhat,de te már hívtad is,mert hogy gyógyszer kell,mert te nem vettél otthonra pluszba.
2013. ápr. 19. 21:07
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"Leraktam a telefont és akkor esett le, hogy Ő ugye majd éjfél körül jön haza és majd akkor hozza még a gyógyszert." - ebből én arra következtek, hogy te sem voltál egyértelmű, mert már az első telefonáláskor megmondhattad volna, hogy még lefekvés előtt szeretnéd beadni a lázcsillapítót. Így a férjed (elvégre pasiból van) értelmezhette úgy is, hogy ráér holnap is. Te magad is menet közben jöttél rá, hogy nem volt köztetek pontos a kommunikáció.

A másik: nem érzem jogosnak a kérdést, hiszen amikor egyértelműen közölted a kérésed, akkor elment gyógyszerért, nem? Tehát nem választotta a kocsmázást, hanem hozta a lázcsillapítót. Ő messziről nem tudja megítélni, hogy mennyire komoly a helyzet, mennyire sürgős a dolog, ezt neked kellett volna egyértelműen kommunikálni.

A harmadik: MINDIG legyen otthon lázcsillapító!

2013. ápr. 19. 21:11
 10/15 anonim ***** válasza:
73%
És még valami: ha a gyerekem lázas, akkor az utolsó gondolatom lenne, hogy a gyakori kérdéseken szidjam a férjem... bocs, de ezt nem tudtam kihagyni!
2013. ápr. 19. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!