Mit szólnátok ha a férjetek inkább a kocsmázást választaná minthogy lázcsillapítót hozzon a lázas kisgyermeketeknek?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a férjem nagyon ritkán jár el kocsmázni. Kb. havi 1-2 alkalom. Most elment ugye és a kislányunk belázasodott estére, tűz forró volt a homloka. A lázcsillapítónkat már nagyon rég vettük és ugye 6 hónapig felhasználható egy pici volt még benne, nem akartam kockáztatni. Felhívtam, hogy mi a helyzet és kértem hozzon lázcsillapítót. Mire mondta h rendben majd hoz. Leraktam a telefont és akkor esett le, hogy Ő ugye majd éjfél körül jön haza és majd akkor hozza még a gyógyszert. Visszahívtam, hogy mégis mikor szeretné hozni mire annyit mondott, hogy olyan sürgős? Ezen annyira kiakadtam...Mégsem hagyhatom magas lázzal aludni szegényt. Én is elmentem volna gyógyszerért de messze van az ügyeletes és nincs kire hagynom a lányunkat. Szereti egyébként nagyon, sokat foglalkozik vele de most annyira érthetetlennek találom ezt a reakciót. Én nagyon haragszom rá. De lehet csak én vagyok így vele...Én rögtön felálltam volna és hoztam volna a gyógyszert...2013. ápr. 19. 20:38
11/15 anonim válasza:
Ha teljesen idegen a férjedtől ez a viselkedés, akkor leülnék vele megbeszélni, mert talán csak félresiklott a kommunikáció kettőtök között.
Egyébként teljes mértékben megértem a dühödet, de hátha csak félreértésről van szó.
12/15 anonim válasza:
Ha lázas a gyerekem, azt mondom a férjemnek, hogy azonnal spuri haza a gyógyszerrel. Utána ha van kedve visszamehet. Bár nálunk 3 fajta lázcsillapító van itthon mindig! (Nurofen, benuron, germicid c.) Ja, és mázlid van, mert nálunk este 8kor bezár az ügyeletes gyógyszertár.
Nem dühöngenék, hisz nem voltál egyértelmű, a férjedet sem szidom, mert mikor egyértelművé tetted a dolgot, indult is a gyógyszerért.
13/15 anonim válasza:
Jobban van a kicsid?Férjed vitt végül gyógyszert?
14/15 anonim válasza:
Alkesz apa gyereke vagyok tilos a pia nalunk a kocsma szora olok. Focizni viszont jar parom. Igy ahhoz viszonyitok. Nalunk fel evig tarto laz volt (nem vicc, 2-3 napra mult el 39 fokos laza volt fiunknak) ha barmikor fontosabb lett volna a foci mint a lazad gyerek nincs hova haza jojjon tobbe. A foci raer a beteg gyereknel nem lehet semmi es senki fontosabb (barmikor kijohet a lazgorcs akar 38 fokos lazzal is amit korhazban nem csillapitanak meg mert az nem laz 38,5 alatt a fiamhoz hozza se nyultak) eleg sarkos vagyok ket temaban az a gyerek amitol fontosabb a foldon nincs a masik nekem a kocsma.
15/15 A kérdező kommentje:
Jobban van a kislányom igen, már nincsen láza. Van itthon kú de megmondom őszintén az utóbbi két alkalommal egyszerűen nem sikerült beadnom neki annyira nem engedte és annyira sírt, hogy reszketett a kezem és sajnáltam szegényt és nem akartam kínozni. Így az már tényleg nagyon végső esetben kerül elő. Tény, hogy kicsit hirtelen jöttem ide panaszkodni de annyira meglepett ez az egész dolog. Végül hazajött elmondtam neki, hogy nem gond, ha visszamegy nekem csak a gyógyszer szükséges. Ennyi volt a dolog végülis mondta, hogy jó először nem értette, hogy most kell és utána értette meg, hogy most szeretném. Szóval a kommunikáció terén tény, hogy én is hibás voltam hiszen konkrét időt nem mondtam csak, hogy hozzon gyógyszert. Mindegy már végül is a lényeg, hogy a gyerek jobban van! Ez számít.
2013. ápr. 20. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!