Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vettetek már a CCC-be cipőt a...

Vettetek már a CCC-be cipőt a kisgyereketeknek? Többi lent!

Figyelt kérdés
Milyen márkájút? Mi a véleményetek róla? Milyen típusú (szandál, sportcipő)?
2013. szept. 28. 13:49
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Nem vettem, de megnéztem őket, mert magamnak szoktam ott venni, de egy jó minőségű cipő nem volt a gyerekcipők között, amit ráadnék a gyerekre.
2013. szept. 28. 14:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Benti szobaciőt vettem már a fiamnak. Egyszerű vászon cipő, gumis talppal, orral, 1600 ft körüli árral. Kedden vettem, pénteken visszavittük, hogy az orránál mindkét cipőnek válik körben a gumija. Egy heti csinálás után párom most kedden hazahozta, és tegnap megint levált a ragasztás...
2013. szept. 28. 14:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia !

Mi vettünk , de hamar szétjött.

2013. szept. 28. 14:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Tavaly télen vettünk a fiunknak bakancsot, a tépőzárral volt csak gond. Kb egy hónapig zárt.

Magamnak is vettem egy szandit, nem sokat tartott. ...

2013. szept. 28. 14:52
 5/9 anonim ***** válasza:

két hete vettem. bőrcipő. szuper. semmi baja. Nem érdemes olcsó gagyit venni... vannak bőrcipők is béléssel, bélés nélkül stb.

Amúgy Siesta cipőt adok a gyerekre 90 %-ban aminek darabja 10 ezer kb. Tehát megnézem mit veszek. Ez az őszi cipő special le volt értékelve 5 ezer forintra. Betétes is.

Budaörsön a Tescóban lévő CCC-ben vettem.

2013. szept. 28. 14:54
 6/9 anonim ***** válasza:

4 éves fiamnak vettünk egy vászoncipőt, kb egy hónapja semmi probléma nincs vele, pedig gyűri rendesen, 2600Ft volt.

Ugyan ekkor vettünk a férjemnek egy bőrcipőt, de minden napos használatra, azt mondja hogy kényelmes és semmi probléma nincs vele, az 13000Ft volt.

2013. szept. 28. 14:55
 7/9 anonim ***** válasza:

vászoncipőt vettünk,olyan benti félét..1600körül volt,tök jól bírja,pedig a lányom gyűri rendesen...Semmi baj vele,csizmát is láttam ott neki olyan 6-7ezer körül,amit jónak találtam...

Ellenben,deichmannban vettem már én is olyat,amit két nap után vittünk vissza...Szóval szerintem mindegy hol veszed,csak nézd meg jól,hogy milyen..

2013. szept. 28. 16:01
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, mentek a zöld kezek :-).

Én ma láttam, béléses bakancsot, bőr, 5700 ft, ami jónak tűnik.

2013. szept. 28. 16:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nyárra vettem a kislányomnak szandált, nagyon megörültem neki hogy milyen olcsó (4 000 Ft) és jól néz ki. Májustól aug. végéig nyúzta, játszótérre-bölcsibe, szinte mindenhova abban ment és semmi baja! Olyan mint új korában :-) úgyhogy nekem nagyon bevált ez az üzlet, a saját szandálomat is ott vettem, szintén egész nyáron hordtam és nem látszik rajta, és sosem volt még ilyen kényelmes szandálom ilyen olcsón.
2013. szept. 28. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!