Gond lehet-e belőle? Hogyan oldhatnám meg?
Figyelt kérdés
2 1/2 kisfiam mondhatni rendesen étkezik.
De kb. 3 hete rákapott a tojásra, mást nem vagy csak alig akar enni.
Van úgy, hogy reggelire 3 db tükörtojást megeszik, és vacsorára, szintén max. 3 db lágytojást.
Lehet-e ebből probléma a későbbiekben értem ez alatt a koleszterinszintet, ha ez számít a gyerekeknél.
Hogyan vehetném rá, hogy mást is egyen?
Van olyan anyuka aki járt hasonló képen?
2014. jan. 2. 20:57
1/7 anonim válasza:
Az én fiam ilyesmi idősen csak savanyúságon meg befőttön élt és mellette kakaón. Semmi mást nem evett hetekig, hiába próbálkoztunk mindennel. Kinőtte, nem lett allergiás meg semmi baja sem, bár még csak 6,5 éves.
2/7 anonim válasza:
nem lesz semmi baja,most erre van szüksége,én fiam meg mostanában egyátalán eszik húst vagy tojást.Csak a tészta a kenyér és a sajt.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2014. jan. 3. 13:09
4/7 anonim válasza:
Az én fiamnál is vannak ilyen időszakok. Most például egy hete csak vajas kenyeret hajlandó enni.
5/7 anonim válasza:
Az én gyerekem is tojásfan!Legjobban a "tunkolós" tojást(lágy tükörtojás)szereti!Szerencsére itthon a tyúkok tojják!
6/7 anonim válasza:
Az én fiam fél évig evett szinte csak tojást(2- 3 éves kora között). Kinőtte, már csak ritkán kér :)
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem aggódóm tovább!
Mindenkinek köszönöm a válaszát! :)
2014. jan. 4. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!