Mennyi idő alatt fogy el Nálatok 1 doboz Sinlac? Mit csináltok belőle? 2-3 éves gyermeknél?
én 2 éves korig adtam neki, tápszernek elkészítve, tehát jó hígra csináltam és azon aludt el.
egyébként pépnek ő se szerette, meg rájöttem, hogy sok értelme nincs is, nem pótol semmit, talán inkább a liszérzékenyeknek jó, mert sok féle sütit lehet belőle sütni, vannak neten jó receptek, de ahogy olvastam inkább a lisztet váltja ki, nekünk meg arra nem volt szükség.
növényi tejeket nem próbáltad?
vagy speciális tápszert? én abból meg tejbegrízt/tejberizst készítettem, vízzel felfőztem a grízt/rizst, majd mikor kihűlt felöntöttem a tápszerrel, nagyon szerette :)
off úgyhogy előre is bocsi, csak érdekel hogy hogy tudsz ingyen hozzájutni?
azt hiszem nálunk is tejérzékeny a gyerek, most laktozmentes tejet iszik.
Szia! Enyém is tejallergiás, 2,5 éves. Hát rengeteg az az öt doboz havonta, szerintem a mást még nem evő babákra van kitalálva ez a mennyiség.
Nekem ikreim vannak (csak az egyik diétázik), és ha egyiknek adok sinlacot, a másik is azt kap, de még így is marad. Vannak a neten sinlacos sütik, azokat megcsináltam már mind. A burgonyás korongok a kedvenceik. De pl. a sinlacos rizskochot nem ették meg, viszont az apjuknak nagyon ízlett .)
Szoktam bele tenni gyümölcsöt, főtt gesztenyét. Uzsonnára kapják, jó sűrű pépnek. De natúr is imádják, nem tudják megúnni. Olyan két naponta adom már csak.
Főzelékeket én már nem ezzel sürítem, inkább zabtejszínnel, rizstejszínnel.
Amikor pedig szuper jó a sinlac: ha becsípnek egy hányós vírust, ideális! A nyáron egy ilyen esetben csak ezt ette a lányom napokig.
Kettő a baj vele: a cukortartalma és hogy nem kell rágni. Ezért adom én már egyre ritkábban. Úgyis bele kell tanulni a tejmentes főzésbe lassan, szuper blogok vannak erre is.
Köszönöm a válaszokat. Offoló: ha a gyereked tejallergiás akkor semmilyen, még nyomokban tejtermékeket tartalmazó élelmiszert sem ehet. A laktózmentes tej, ha ihatja azt jelenti, hogy laktóz hiánya van, amiből soha sem gyógyul meg. Ha azt a tejet bírja.
Úgy kapom ingyen, hogy van szakorvosi javaslatom és közgyógyellátásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!