Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Krupp lehet belőle? Vinnétek...

Krupp lehet belőle? Vinnétek dokihoz?

Figyelt kérdés

Ma reggel óta ugatva köhög a fiam, egyszer már volt rohamja még januárban.

Most figyelem a délutáni alvás közben s szépen veszi a levegőt. Reggel kapott biztonság kedvéért fél ampulla calcimuscot, ti elvinnétek dokihoz?

2013. okt. 14. 13:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Úgy látom, front van, nekünk éjszaka volt ugatós köhögés.

Nem vittem be az ügyeletre, de most délelőtt megmutattam az orvosnak, bár reggelre már nem köhögött. Így tünetmentesnek látta, de azért a calcimuscot és a Fenistil cseppet javasolta pár napig szedni.

Azért én mindenképp elvinném a helyedben a dokihoz, sajnos a kruppnál nem lehet előre tudni semmit.

2013. okt. 14. 14:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Én ventolint adnék de gyorsan.Alvás közben persze,hogy szépen lélegzik,mert nyugalmi állapotban van.Ha ébredés után is így köhög akkor ventolin.A fenistil csepp amúgy nem mindig jó.
2013. okt. 14. 15:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Bocsi az off-ért, az első vagyok, megírnád miért nem mindig jó a Fenistil- csepp, mert ha nem jó. én sem adnám a gyereknek, csak azt ami segít is rajta! Köszi!
2013. okt. 14. 15:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Én is végig ugattam az éjszakát,már másfél hete köhögök. Lányom ventolinjával fújtam be, az használt.

Vidd dokihoz mindenképpen.

2013. okt. 14. 17:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát most éjszaka az ügyeleten voltunk, rohama volt. Injekciót kapott!
2013. okt. 15. 03:43
 6/10 anonim ***** válasza:

és nem fektették be a kórházba?

Mielőbbi gyógyulást a kisfiadnak!

2013. okt. 15. 08:09
 7/10 A kérdező kommentje:

Annyit mondtak hogy ha az injekció nem hat akkor mentő, igaz hogy köhög de azért tudott aludni, hát utcai ruhában feküdtünk mellette, hogy ha menni kellene, de hála az égnek nem kellett.

Köszönjük szépen!

2013. okt. 15. 08:46
 8/10 anonim ***** válasza:
A fenistil cseppet az én dokim nem ajánlotta,Ő mondta,hogy nem mindig jó,főleg olyan köhögésre való,amit valamilyen allergia vált ki.A kruppot nem allergia váltja ki,hanem az időjárás változás hozza elő,beszűkülnek a hörgők,meg a légutak az arra hajlamos gyerekeknél,vagy ritkán vírusos megbetegedés is kiválthatja.Uh én nem adnám kruppra a fenistil cseppet.Kruppra ventolin kell vagy spiropent szirup vagy rektodelt kúp.Esetleg teofilin kúp.Elég jár
2013. okt. 15. 12:10
 9/10 anonim ***** válasza:
elég jártas vagyok sajnos a témában,remélem segíthettem.Bocs ez lemaradt.
2013. okt. 15. 12:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsokat. Vettem a szobájába hideg párásítot remélem az segit!
2013. okt. 17. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!