Kisfiamnak tegnap éjjel 2x volt hasmenése, és 2x hányt. Ti vinnétek hétfőn oviba, ha addig nem lesz gond?
Jól van, eszegeti a háztartási kekszet, meg teázik. Múlt hét péntek óta itthon voltam vele, mert torokgyulladása volt. Hétfőn már mehetne oviba. Nem szoktam morogni a táppénz miatt a munkahelyemen, de most még egy hét nem hiányozna, főleg a pénz tárcámnak nem. Természetesen a kisfiam az első.Nincs kire bízni, na meg betegen csak én kellek neki.
Csak a véleményekre vagyok kíváncsi.
Ha nem folytatja a hányást és a rosszullétet, akkor valószínűleg kajától volt és rendbejön a hétvégén. Legközelebb figyelj oda, hogy mit adsz neki enni.
Ha viszont nem múlik el a hasmenés/hányás, akkor hétvégén vidd el orvoshoz/ügyeletre. Kisgyereknél nem vicc a hányás, könnyen kiszárad.
2 oka van.Pont tegnap voltunk gyerekorvosnál.
Egy kislány azért hányt ment a hasa mert antibiotikumot kapott előtte betegség miatt,a bélflórákat elpusztította és probiotikumot pedig nem kapott.
A másik ok az hogy most olyan vírus van felénk ami hasfájással jár.Nekem tegnap este volt ilyen bajom már jobb,van étvágyam de hányingerem is volt.
A kisfiamnak csütörtökön este kezdett fájni itthon alig volt étvágya,az oviban jol evett.Ma már itthon is.
tehát ez pénteken volt. ha addig semmi nem lenne, akkor igen, hétfőn már vinném, de ez még 1,5 nap, nehéz így bámit mondani.
enyémnél 2x volt ilyen, először a betegség végén, kijöttek a bacik és onnantól semmi baja nem volt.
2.szor meg antibiotikumtól hányt és ment a hasa, amint elhagytuk a gyógyszert, abbamaradt a hányás és hasmenés.
de lehet a tiéd azért hányt mert legyengült szervezettel összenyalt még valamit.
majd meglátod holnap délután, hogy lesz
5-sel értek egyet!
Legyengült immunrendszerével nem vinném be újra közösségbe mert tuti benyal valamit és még tovább maradhatsz otthon!
Hétfőn még elvinném dokihoz megnézetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!