Mennyi idős gyereket vinnétek el 3D rajzfilmre moziba? Az nagy baj, ha leveszi a szemüveget? Úgy nem élvezhető?
Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 15:22
1/6 anonim válasza:
Nekem nincs gyerekem de szemüvege vagyok és néha zavar így leveszem a szemüveget. Nézni nézhető csak homályos a kép nélküle, úy azért nem az igazi.
2/6 anonim válasza:
első :D Nem baj,ha leveszi a 3d szemüveget.Mi most vittük először a lányunkat ,5 éves
3/6 anonim válasza:
Az én lányom 3,5 éves. Most voltunk a hupikék törpikéken :)
4/6 anonim válasza:
Szia, szintén most voltunk egy ötévessel, tetszett neki, a Repcsiket néztük meg, az elején kétszer háromszor egy-egy pillanatra levette, kíváncsi volt,hogy anélkül milyen, aztán el is felejtette, hogy van rajta szemüveg:)
5/6 anonim válasza:
3,5 és 5 évesek, több filmet is láttak már 3D-ben az elmúlt kb egy-másfél évben, nem volt gonda szemüveggel, kiváncsiságból kipróbálták milyen anélkül és rájöttek, hogy azzal tényleg jobb.
legutóbb mi is a repcsiken voltunk, nagyon tetszett nekik, a nagyobbal megnéztük a zöld urait is mostanában, el volt bűvölve teljesen, gyönyörűségesen látványos.
az így neveld a sárkányodat 2-t nagyon várják, arra tuti elmegyünk
6/6 anonim válasza:
A párom még régebben olvasta külföldi oldalon, hogy 6 éven aluli gyerekeknek semmiképpen sem ajánlott, mert rongál(hat)ja a szemüket. Én olvastam olyat is, ahol inkább 10 évet írtak....
Az biztos, hogy mielőtt elviszem a fiamat egy 3D-s vetítésre, jól körbenézek a neten, hogy mit írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!