Komolyan ilyen drága? 2 éves lányomnak szemüveget írtak fel. Sajnos az egyik szeme nagyon rossz -9.5-es Be is mentünk az optikába és azt mondták 50000, -ft és ez csak a lencse!
Figyelt kérdés
Honnan teremtsek ennyi pénzt egy szemüvegre? Mindenhol ennyibe kerül? Ha nincs rá pénzem, vakoskodjon a lányom? FEL VAGYOK HÁBORODVA!2012. dec. 12. 21:46
1/18 A kérdező kommentje:
Így született sajnos!Most vetták észre,nem is használja azt a szemét,így szemüveget+takarást írtak fel.Nem gondoltam hogy ilyen drága.Ráadásul nem nagyon tűri meg magán a szemüveget meg hasonlókat,mi van ha 5 perc után elhajítja,összetörik?akkor újabb 50.000????
2012. dec. 12. 21:57
2/18 anonim válasza:
Nézz utána a neten, mert elvileg arra jár állami támogatás, aki gyerek és ennyire rossz a szeme.
Szegény, semmit nem láthat. Ez durva, hogy ezt eddig nem vették észre.
3/18 anonim válasza:
A szemészeten kell receptre felíratni!
Műanyag lencsét, rugalmas szemüveg keretet kell választani, az nem törik el.
Hordania kell, majd megszokj! Ha most nem erőlteted rá, akkor fog csak megvakúlni!
4/18 A kérdező kommentje:
Köszi már utána néztem valamennyire de mivel a másik szeme jó így valószínűleg nem jár semmi!Még próbálok utána járni!Szerencsére lát,a másik szeme jó:)De akkor is ,még most lehetne helyre hozni hogy egyáltalán elkezdje használni a másikat!Utána már jobb lenne!
2012. dec. 12. 22:04
5/18 A kérdező kommentje:
Fel van íratva!!!!!Most akarom kiváltani!Azt írom hogy 50.000,-ft!!!!
2012. dec. 12. 22:05
7/18 A kérdező kommentje:
Haza fele jövet az Ofotért-be.Szétnézek máshol is persze,csak kiakadtam hogy ilyen drága!
2012. dec. 12. 22:15
8/18 anonim válasza:
Azt elhiszem. Nekem is kell szemüveg és nem került ennyibe. Nézd meg a Vision expresszbe, hátha ott olcsóbb.
9/18 anonim válasza:
Az nagyon drága szerintem nézelődj körbe mert én fele ennyiért veszem.
10/18 anonim válasza:
bátyám 7,5 -et hord 2 szemén neki kerül kereken 50.000-be vékonyított lencsével.
Sajnos 9,5-ös és egy szemére ez még elég olcsónak számít az 50.000.
Mindenképp járj utána, mert egyféle fogyatékosságnak is számíthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!