Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek drága gyerekruháké...

Szerintetek drága gyerekruhákért 200ft/db, árulnak ennél olcsóbbat?

Figyelt kérdés
Szép ruhákra gondolok, nem elnyűtt, használhatatlan hibás darabokra.
2012. dec. 12. 12:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem, sőt, túl olcsó is 200 forintért. Ma már egy bababoltban 1000 Ft alatt szinte semmit nem lehet kapni újonnan.
2012. dec. 12. 12:45
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nagyon jó ár. Hol lehet ennyiért szép ruhákat venni?
2012. dec. 12. 12:46
 3/23 anonim ***** válasza:
Nagyon olcsó. Én agyon használt cuccokat adtam 200Ft/db áron.
2012. dec. 12. 12:50
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is, szép állapotú ruhákért ez az ár túl olcsó. Itt valami csavar lehet a dologban, nem? Kinek mit takar a szép állapot? Van akinek az is szép állapotú, ha nem foltos és nem szakadt (viszont már jó bolyhos és sokat mosott). Én is adok és veszek is használ rucikat (gyerekeim ruháit), de a szép nam játszós darabokat 500-1000Ft között szoktam adni, attól függ mennyire csini és divatos.

Vagy picurka bébi ruhákról van szó...mert azt el tudom még képzelni, hogy annyi!

2012. dec. 12. 12:52
 5/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én árulom ennyiért, de sokszor úgy érzem sokallják!

Persze van köztük hibás is, de azokért 150-et szoktam kérni, a szépekért 200-at, de kicsit úgy érzem kezdem feladni. Ja és tényleg szép rucikról van szó, van köztük olyan is ami gyereken talán egyszer volt.

2012. dec. 12. 13:10
 6/23 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy használt ruhákról van szó.
2012. dec. 12. 13:15
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hogy-hogy nem viszik? Talán nem márkásak? Mert jobban a márkás ruhákat keresik,sokan a kínais ruhákat nem szeretik. (Én se nagyon, mert tiszta műanyag, nem is veszek, inkább használt márkásat, mert az legalább pamutból van.)
2012. dec. 12. 13:20
 8/23 A kérdező kommentje:

george, cherokee, next, gap...

van köztük más is...

hol kéne hirdetnem, mert a vaterán még csak megsem nézik

jófogáson, apródon fenn van. facebookon is

hova tegyem még?

börzézni is járok:)

Köszönöm a segítséget!

2012. dec. 12. 13:25
 9/23 anonim ***** válasza:
Mekkora méretű ruháid vannak?
2012. dec. 12. 14:33
 10/23 anonim ***** válasza:
Mekkora méretű ruhák? Milyen néven vagy fent? Ha el szeretnéd adni, akkor írd meg hol találjuk, vagy célozz rá, vagy valami és hátha valakinek jó lesz valami. De akkor írj.
2012. dec. 12. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!