Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek drága gyerekruháké...

Szerintetek drága gyerekruhákért 200ft/db, árulnak ennél olcsóbbat?

Figyelt kérdés
Szép ruhákra gondolok, nem elnyűtt, használhatatlan hibás darabokra.
2012. dec. 12. 12:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Én már feladtam. 3 éve vaterázok, tehát nem újkeletű a dolog, de az utóbbi 1 évben a ruhaneműket nem igazán tudtam eladni. Márkás, jó állapotú ruhák, mindent mérek, szuper fotók, jó terméklap, 100% pozitív értékelés, mégsem. :( Odaadtam a védőnőnek, a nagylányomét pedig kidobtam mérgemben, mert többe került a listázási díj hónapokon át hirdetve, mint amit kerestem rajta. :(
2013. jan. 8. 08:10
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyet érte az utolsó válaszolóval! Többe került h folyton hirdetgettem. És főleg az időráfordítás! Lefényképezni, lemérni, írni róla, postát számolni. Ha véletlen eladtam valamit, akkor csomagolni és postára járkálni. Ha 1 ft-ról licitre hirdettem meg valamit, akkor ránéztek többen is, de sokszor 1 vki licitált és kemény 1 ft-ért én csomagoltam és vittem a postára :( A férjem nagyon mérges volt. Azt mondta inkább lökjem a kukába, de persze azt azért sajnálom. Ha már 200-300 ft-os fix árat adtam meg, akkor alig nézték meg a hirdetésem. Se Jófogáson, se Apródon nem jártam sikerrel. Bár egyszer árultam 5 e ft-ért, de az is 300 ft-os dolgokból jött össze. Most a Mikulásgyárnak küldtem ruhákat, a szebbeket pedig sógoroméknak adom.
2013. jan. 8. 13:17
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nagyon nehéz eladni a gyerekruhákat a fenti fórumokon. Én is sokáig próbálkoztam vele, mert 3 gyerekem van és rengeteg a kinőtt ruha. Tiszta csőd volt. Rengeteg idő. De ezt a méretet: 62-68 különösen nehéz eladni, mert ugye a gyerek itt kicsi és újat akarnak a vevők. Szerencsére én tovább tudom adni ismerősöknek. A fölöttünk lakó srác gyereke 5 hónappal fiatalabb, mint az én legkisebb gyerekem. Ők kapják meg a kicsi fiús ruhákat, cserébe rajzot tanít a lányomnak. Egyedül a lány ruhákat teszem félre. Hátha a húgom egyszer, talán ... :))))
2013. jan. 8. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!