Szerintetek drága gyerekruhákért 200ft/db, árulnak ennél olcsóbbat?
Figyelt kérdés
Szép ruhákra gondolok, nem elnyűtt, használhatatlan hibás darabokra.2012. dec. 12. 12:31
11/23 anonim válasza:
Én a vaterán árulom. Csomagot csinálok(mostani csomim 43db és 10ezer felett van,tehát 250/db). Én is vásárolok,ilyenkor csak a csomagokat nézem,darabra sokkal több a posta,és eladóként nem érné meg a darabonkénti csomagolás,postára rohangálás sem.
12/23 anonim válasza:
innen akkor sem tiltanak ki,ha belinkeled a vaterás (egyik) termékedet,és akkor meg tudjuk nézni az összes eladó termékedet...(előző voltam)
14/23 A kérdező kommentje:
ez csak egy pár db, mert megyek börzére 7végén, és így nem akartam többet tölteni
2012. dec. 12. 17:29
15/23 anonim válasza:
Szépek a ruhák és nem drágák.Én mondjuk a két nagy csomagodra ami 5000-ről indul ráugrottam volna,ha fiú lenne. De így,h vegyes nem tudnék mit kezdeni a lány ruhákkal. Ha szétszednéd fiú-lány-ra többen megnéznék. A fiú része spec engem érdekelne 68-as méret felett...
16/23 anonim válasza:
Linkelj már be légyszi egy apródosat is, mert én nem vaterázok! Köszi
18/23 anonim válasza:
Én is gyönyörű ruhákat hírdetek(lány), és semmi:(:(:(teszen is, apródon is.
Peidg tényleg szépek, és olcsók
19/23 anonim válasza:
Jó állapotban van, tehát nem drága. De nyilván azt hiszik, akik megnézik és sokallják, hogy biztos hibás, vagy csak megpróbálják ingyen megszerezni.
20/23 anonim válasza:
Szerintem az lehet a baj, hogy nagyon dömping van. Valamint elmondható, hogy gyerekruhából a márkásat viszik, elsősorban a nexteket. Azok jó áron kelnek el, mást nehéz eladni. Mondjuk én nem elsősorban gyerekruhában utazom, hanem fehérneműben, de a lányom kinőtt ruháit ami jó állapotú, azt fel szoktam tenni, de nehezen viszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!