Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A 3 évesemnek szemüveget...

A 3 évesemnek szemüveget javasoltak. Hogyan fogadtassam el vele könnyen?

Figyelt kérdés

Még nem vettük meg, nem találtunk kedvünkre valót. (Tegnap írták neki.)

Többet felpróbált a boltban, engedte feltenni, de azonnal kapkodta le mindegyiket.

Félek, hogy nem szívlelni meg. Hogyan könnyíthetem meg a rászoktatást?

2012. máj. 23. 13:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha jobban fog látni vele, lehet, hogy szívesebben fogja viselni.

Megkérhetitek a rokonokat, hogy dicsérjék meg, milyen jól áll neki a szemüvege.

Ha nem akarja hordani, akkor nincs mese, a maci fogja hordani, neki ugyanis nagyon tetszik. Remélhetőleg ez felbosszantja egy kicsit a lurkót, és vissza akarja kapni. (Én a szupináló talpú szandált fogadtattam el így a fiammal)

2012. máj. 23. 14:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekünk is mumus volt ez a téma,az én fiam 2 évesen lett szemüveges! Sokat felpróbáltunk mi is inkább kisebb sikerrel mert már vette is le rögtön!Először egy fém keretesre esett a választás de fél év után lecseréltük egy műanyagra ami flexibilis és korbács szárú.Ezt már jobban elfogadta mert kényelmesebb! Tehát már a választásnál eldől mennyire fogja szeretni és elviselni!Az tényleg sokat segít ha megdicsérik milyen jól áll neki!Nálunk a családban több rokonnak van szemüvege és az apukájának is tehát azzal is lehet példálózni hogy nekik is van! Ha jobban fog látni vele akkor meg könnyebb lesz vele elfogadtatni! Én mutogattam a neten a fiamnak szemüveges gyerekeket is hogy lássa nem ő az egyedüli akinek van!
2012. máj. 23. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!