Három éves fiam nem akar aludni, pedig mi már aludnánk. Mit tegyünk?
Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 00:11
11/29 anonim válasza:
nem belladonna kell neki.jelképesen 2 a valagára elfog eludni
12/29 anonim válasza:
Belladonna helyett bármilyen más, olcsóbb placebó is megteszi, csak mindkettőtöknek erősen kell hinni a hatásában. Ez esetben egy tic-tac is jó lesz.
13/29 anonim válasza:
közlöd hogy mész aludni határozotan és beküldöd a szobába aludni ,nem a gyerek dirigál .
14/29 A kérdező kommentje:
Hajnal 1-kor nagy nehezen elaludt. Amúgy velünk egy ágyban alszik.
2014. jan. 1. 09:10
15/29 anonim válasza:
Azt hiszem egyesével téptem volna ki a hajszálaim, ha hajnali 1-ig ugrált volna az idegeimen a gyerek. Valamit nagyon elcseszel és a fejedre nőtt.
16/29 A kérdező kommentje:
Nézte a tűzijátékot az ablakból, hiába mondta neki a párom is, hogy aludjon.
2014. jan. 1. 09:47
17/29 anonim válasza:
Veletek egy ágyban alszik?
Tuti te vagy az, aki a múltkor is kérdezett.
Nálad alkalmatlanabbat, komolyan...
18/29 anonim válasza:
Most ez csak ma éjszaka van így vagy mindig ilyen későn fekszik le?Ha csak most,az nem gáz szerintem.Ha mindig akkor kérnék segítséget szakembertől.
19/29 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Attól nem vagy alkalmatlan,h egy ágyban alszotok,ne aggódj,nem marad így örökre,a rosszindulatúakkal nem kell foglalkozni.
20/29 anonim válasza:
Te vagy az a kérdező akinek a hároméves gyereke megüti a párját folyton, meg múltkor megszúrta a gyerek a pasit egy tűzpiszkáló vassal? Tuti hogy ez a sok fura "nem tudom nevelni a három éves gyerekemet de mindent megcsinálhat" kérdések ugyanattól az embertől származhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!