Miért ítélik el sokan, ha egy kisgyerek csinosan van öltöztetve?
Nagyon sokan nem nézik jó szemmel, ha egy kislány, vagy kisfiú csinos. De ha megtehetik, miért ne?
Hat a 3. Linkre nem mondanam, hogy csinos. Mintha kikaptak volna a szekrenybol 5-6 ruhadarabot, amik nem is illenek egymashoz es rahuzta volna a gyerekre. Az utolso pedig eleg abszurd oltozek, egy gyereken sem lattam meg olyat.
Wttol fuggetlenul szeretem, ha csinosak a gyerekeim, ezert a 1,5-2 eves gyerekre is adok zakot karacsonykor, vagy epp osszel egy alkalommal ugy setaltunk el egy baratunkhoz, hogy a fiamon volt kabat, farmer, oszi sapka, napszemcsi es a gitar a nyakaban. Nem oltoztettem katalogusba, csak fel akarta venni, en meg megengedtem neki. Rocksztarnak nezett ki benne, es lehet sokan azt hittek, hogy "na megint egy h*lye"... es akkor mi van? Semmi. A legtobb holmink tescos, auchanos, es szoktam neten venni alig hasznalt gyerekruhakat keztol. A csinos oltozekhez nem kell milliomosnak lenni.
Es nem tudom kik itelkeznek ilyen teren, de ha tenyleg van ilyen, akkor talan azert, mert azt hiszik, hogy amelyik gyerek szepen van feloltoztetve, annak a ruhai tutira 5 szamjegyu arasok. De nekem meg nem volt ilyen tapasztalatom, csak az ellenkezoje, amikor megdicserik a csinos gyereket.
Ja es jatszoterre jatszani megyunk, tehat oda alapbol nem adnek olyan ruhat, amiben nem elvezheti a szabadsagot, a jatekot.
Az utolsó link utolsó képe nagyon tetszik! :D
A 3. link sem rossz,bár a cipőt elhagynám ebből és a fiamnak a sapkája is hasonló,de az szürke,bolyt nélküli és neon zöld csíkos (F&F).
A többi sztem túlzás.
Nagyon csinosan öltöztetem a lányomat (szerintem),bár nem épp a legújabb divat szerint.
Ha megtehetném is csak olyan ruhákat vennék,ami praktikus és párosítható.
Sokan frászt kapnak a melegítő nadrág hallatán is,így a gyerek hírből sem ismeri. Viszont én meg jobban szeretem,ha azt hordják a gyerkőcök,mint farmert vagy egyéb kényelmetlen mászókázáshoz nem való ruhákat.
Emellett lánykám,hord szoknyát harisnyával vagy leggings nadrágot,de amíg pelusos volt,addig itthon a legkényelmesebb öltözéke a harisnya és rajta egy body volt. Fiamra is ezt adom itthon. Nincs kint a dereka,nincs zokni lecsúszás,nincs póló felcsúszás és nincs annyi szennyes. :)
Én is szeretem,ha "csinos" a fiam, viszont nem adok rá olyat, ami egy felnőttnek sem a legkényelmesebb.
Itt van pl. az öltöny! A férjem a munkája miatt elég sokat viseli, ő pl. nem szereti. Elviseli,de nem szereti.
Vagy ahogy én sem szeretek farmerben fetrengeni itthon.
Amikor 2-3 hónapos volt a fiam kaptunk elég sok farmert, meg kis inget. Szinte sosem adtam rá őket, mert ilyenkor még a rugdalózó a legkényelmesebb. És az a fontos,hogy mi a kényelmes, nem az,hogy miben "cuki" a gyerek!
Én is csinosan, divatosan öltöztetem a kislányom, de eddig senki nem szólt meg érte (vagy csak a hátam mögött :) ?)
Sőt egy sima bevásárlásnál az emberek 80%-a nem megy el úgy,hogy kedvesen ne mosolyogna rá a kislányra, vagy ne szóljon hozzá valami aranyosat. Éppen mondtam is a férjemnek valamelyik nap,hogy olyan jó,hogy mosolyt csal az emberek arcára. Otthon is csinos,csak kényelmesebb formában. A játszótéren is az,csak ott is kényelmesben. Nem érdekel,ha piszkos lesz, majd kimosom. Nem érdekel,ha baja lesz,majd turkálok neki másikat. Ja és most szeretnék rendelni neki olyan pilóta napszemüveget gyerek méretben. :) 2,5éves. Most még megtehetem,mert később biztosan kialakult véleménye lesz,hogy Ő Hello Kitty napszemüveget akar... :) Most még olyat akar,amilyen az anyának és a tesónak van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!