Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért ítélik el sokan, ha egy...

Miért ítélik el sokan, ha egy kisgyerek csinosan van öltöztetve?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan nem nézik jó szemmel, ha egy kislány, vagy kisfiú csinos. De ha megtehetik, miért ne?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. dec. 28. 12:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%

Na én ilyesmivel sosem foglalkoztam.

Mindenki úgy öltözteti a gyerekét,ahogy akarja.

Én is így teszem és nem engedek bele szólást senkinek.

Én speciel magasról lesz..om,ha valaki a legújabb trend szerint öltözteti a gyerekét,de azt is ha nem.

Ha még egy pár ember hasonlóan gondolkozna,nem élnénk ilyen rossz világba,ahol mindenki a más dolgával foglalkozik,ahol azt nézzük ki mit visel,ki hogy nevel,ki hogy néz ki stb.

2013. dec. 28. 12:44
 2/17 anonim ***** válasza:
76%
A fiam is mindig csinos és vagány, de amiket Te linkeltél, azok nem tetszenek. Nem kell divatmajmot csinálni egy kisgyerekből és ezek a ruhák nem kisgyerekeknek valók. Szerintem.
2013. dec. 28. 12:44
 3/17 anonim ***** válasza:
75%
Mert manapság a csinosan öltöztetés általában egyenlő a felnőtt öltözködés kicsinyített másával. A baba, kisgyerek pedig ne a felnőtt ruha koppintásával legyen csinos. Van akinek a gyerek csak kis nadrágban, pulcsiban, tipegőben és rugdalózóban szép. Én mindkettőt használtam és használom is, marhára nem izgat ki és mit gondol :)
2013. dec. 28. 12:46
 4/17 anonim ***** válasza:
86%

Egy gyerek azért gyerek, hogy játsszon! Játszani pedig csak úgy lehet, ha a földön kúszik, sárban túr, fára mászik stb. Ezekre a célokra pedig kiválóan megfelel a teszkós farmer pólóval, vagy a tesótól örökölt ruha. És azok kényelmesebbek is. Egy igazi gyerek nem a katalógusban létezik, és nem is a kirakatokban áll. Ráadásul a gyerek nő, hónapok alatt kinövi a méregdrága ruhákat.

Nem azt mondom, hogy alkalmakra ne legyenek a kicsik csinosan öltöztetve (például az angol turiból vásárolt vadiúj címkés ruhákba), de a hétköznapokra teljesen felesleges.

És én nem ítélem el ezeket a szülőket, igények és pofonok :)

2013. dec. 28. 12:48
 5/17 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem senki sem iteli el, csak nem minden helyre valo. En lattam otthon jatszon csini ruhaban kislanyt, szep feher harisnyaban. Az anyukaja folyton raszolt,hogy ne menjen a homokba, a maszokara, ne csinalja ezt meg azt. A kislany meg szomoruan nezte a tobbi vidaman szaladgalo gyereket.
2013. dec. 28. 12:51
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ki ítéli el? Találkoztál ilyen szituval?

Mellesleg a csinos és a divatos között különbség van, és szubjektív. (pl részemről a két utolsó link az inkább a trendi, mint a divat)

2013. dec. 28. 14:05
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb kép idétlen, mert mini felnőttként ábrázolja a picúrokat - ám az utcán nem sok ilyennel találkozom, mert ezek divatfotók. Egyébként alkalomra: esküvő, karácsony, keresztelő stb. nyilván a fiam is ingben és alkalmi cipőben tipeg de egyébként nem adnék rá öltönyt egy bevásárláshoz pl.
2013. dec. 28. 14:52
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
El bírom képzelni a játszótéri öltönyt:))))
2013. dec. 28. 14:57
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem csinosan öltöztetni a lányom, mert rengeteg szép ruhát kapunk rokonoktól, ismerősöktől. A kényelmeseket simán ráaadom hétköznap is, hiszen minek álljon a szekrényben. Ha koszos, kimosom. Ha tönkremegy, így jártunk. Úgyis olyan hamar kinövi!
2013. dec. 28. 15:32
 10/17 anonim ***** válasza:
73%
Szeretem ha a fiam igényesen és csinosan van felöltözve és ez nem azt jelenti,hogy öltönyben,kis mellényben ingben van,hanem egymáshoz illó,jó minőségű kényelmes ruhákban,alkalomkor meg kis mellény,kis ing,és most kapott egy kis nyakkendőt is.Még a játszótérre is normális ruhákba megy,és nem baj ha összekoszolja de semmiképpen sem adnék rá agyon használt,kiszöszölődött,kinyúlt foltos ruhát,mert,hogy gyerek és hát játsszon.A színek is összeillenek,ettől még nem öltönyben megy játszani.
2013. dec. 28. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!