Én is így teszem és nem engedek bele szólást senkinek.
Én speciel magasról lesz..om,ha valaki a legújabb trend szerint öltözteti a gyerekét,de azt is ha nem.
Ha még egy pár ember hasonlóan gondolkozna,nem élnénk ilyen rossz világba,ahol mindenki a más dolgával foglalkozik,ahol azt nézzük ki mit visel,ki hogy nevel,ki hogy néz ki stb.
2013. dec. 28. 12:44
2/17 anonim válasza:
A fiam is mindig csinos és vagány, de amiket Te linkeltél, azok nem tetszenek. Nem kell divatmajmot csinálni egy kisgyerekből és ezek a ruhák nem kisgyerekeknek valók. Szerintem.
2013. dec. 28. 12:44
3/17 anonim válasza:
Mert manapság a csinosan öltöztetés általában egyenlő a felnőtt öltözködés kicsinyített másával. A baba, kisgyerek pedig ne a felnőtt ruha koppintásával legyen csinos. Van akinek a gyerek csak kis nadrágban, pulcsiban, tipegőben és rugdalózóban szép. Én mindkettőt használtam és használom is, marhára nem izgat ki és mit gondol :)
2013. dec. 28. 12:46
4/17 anonim válasza:
Egy gyerek azért gyerek, hogy játsszon! Játszani pedig csak úgy lehet, ha a földön kúszik, sárban túr, fára mászik stb. Ezekre a célokra pedig kiválóan megfelel a teszkós farmer pólóval, vagy a tesótól örökölt ruha. És azok kényelmesebbek is. Egy igazi gyerek nem a katalógusban létezik, és nem is a kirakatokban áll. Ráadásul a gyerek nő, hónapok alatt kinövi a méregdrága ruhákat.
Nem azt mondom, hogy alkalmakra ne legyenek a kicsik csinosan öltöztetve (például az angol turiból vásárolt vadiúj címkés ruhákba), de a hétköznapokra teljesen felesleges.
És én nem ítélem el ezeket a szülőket, igények és pofonok :)
2013. dec. 28. 12:48
5/17 anonim válasza:
Szerintem senki sem iteli el, csak nem minden helyre valo. En lattam otthon jatszon csini ruhaban kislanyt, szep feher harisnyaban. Az anyukaja folyton raszolt,hogy ne menjen a homokba, a maszokara, ne csinalja ezt meg azt. A kislany meg szomoruan nezte a tobbi vidaman szaladgalo gyereket.
2013. dec. 28. 12:51
6/17 anonim válasza:
Ki ítéli el? Találkoztál ilyen szituval?
Mellesleg a csinos és a divatos között különbség van, és szubjektív. (pl részemről a két utolsó link az inkább a trendi, mint a divat)
2013. dec. 28. 14:05
7/17 anonim válasza:
A legtöbb kép idétlen, mert mini felnőttként ábrázolja a picúrokat - ám az utcán nem sok ilyennel találkozom, mert ezek divatfotók. Egyébként alkalomra: esküvő, karácsony, keresztelő stb. nyilván a fiam is ingben és alkalmi cipőben tipeg de egyébként nem adnék rá öltönyt egy bevásárláshoz pl.
2013. dec. 28. 14:52
8/17 anonim válasza:
El bírom képzelni a játszótéri öltönyt:))))
2013. dec. 28. 14:57
9/17 anonim válasza:
Én szeretem csinosan öltöztetni a lányom, mert rengeteg szép ruhát kapunk rokonoktól, ismerősöktől. A kényelmeseket simán ráaadom hétköznap is, hiszen minek álljon a szekrényben. Ha koszos, kimosom. Ha tönkremegy, így jártunk. Úgyis olyan hamar kinövi!
2013. dec. 28. 15:32
10/17 anonim válasza:
Szeretem ha a fiam igényesen és csinosan van felöltözve és ez nem azt jelenti,hogy öltönyben,kis mellényben ingben van,hanem egymáshoz illó,jó minőségű kényelmes ruhákban,alkalomkor meg kis mellény,kis ing,és most kapott egy kis nyakkendőt is.Még a játszótérre is normális ruhákba megy,és nem baj ha összekoszolja de semmiképpen sem adnék rá agyon használt,kiszöszölődött,kinyúlt foltos ruhát,mert,hogy gyerek és hát játsszon.A színek is összeillenek,ettől még nem öltönyben megy játszani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!