Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek asztmás a gyermeke...

Akinek asztmás a gyermeke tapasztal gyakori nyögést?

Figyelt kérdés
Kisfiam 3,5 éves asztmás, sokszor nyög. Amikor beteg akkor többször fordul elő.Ez mitől lehet? Kérdeztem már tőle, hogy miért csinálja, de annyira nem tud még jól beszélni, hogy elmondja.
2013. dec. 21. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem 3,5 éves asztmás fiam van,ő is szokott igy nyögni,de csak akkor,ha beteg,főleg ha lázas is.Nem tudom van e összefüggés azzal hogy asztmás,de nem hiszem.
2013. dec. 21. 21:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Az enyém is nyögdécsel, ha lázas-beteg. Ő allergiás asztmás. Mielőtt ez lett, azelőtt is nyögdécselt, ha lázas beteg volt.
2013. dec. 22. 09:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Az én kisfiam betegség nélkül is szokott, de amikor beteg akkor sokkal többet nyög láz nélkül is. Ha egy helyben ül, vagy áll, vagy amikor fekszik.Elég sokat. Azért gondoltam, hogy az asztmával is lehet összefüggésben, mert a pulmonológus megjegyezte, de részletesebben nem magyarázta el, hogy miért lehet köze.
2013. dec. 22. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!