Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van valaki itt akinek esetleg...

Van valaki itt akinek esetleg rák jegyben született a gyermeke?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy minden gyerek más, de kíváncsi lennék milyen tulajdonságokkal rendelkeznek. Júni 28-ra vagyok kiírva, eddig max olvasgatás szinten érdekeltek ezek a horoszkópok, de most kíváncsi lennék, mert ez az egyetlen jegy amit egyáltalán nem ismerek.
2013. dec. 19. 22:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon érzékeny és sok szeretetre, figyelemre vágyik.
2013. dec. 19. 22:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Nagyon szeresd és sokat simogasd, ölelgesd, babusgasd, mert a rákoknak fontos az érintés!
2013. dec. 19. 22:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha művészi hajlama mutatkozik, támogasd a kiteljesedésében (vélhetően fog jelentkezni valamilyen területen)
2013. dec. 19. 22:49
 4/10 anonim ***** válasza:

Főleg a rajzban ügyesek és hajlamosak kitalálni maguknak egy képzeletbeli világot, ahová menekülhetnek a hétköznapok elől. Ha nem figyelsz, ez a való világ rovására megy.

Tudom, mert rák vagyok.

2013. dec. 19. 22:57
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem van egy kisfiú ismerősöm, korábban érkezett a vártnál 1,5 hónappal, így lett rák. Egyébként szöges ellentéte a rák személyiségjegyeknek, inkább oroszlán. Egyébként annak kellett volna lennie, lehet ezért is olyan a habitusa.

Én június 30-ra vagyok kiírva! :)

2013. dec. 19. 23:23
 6/10 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam rák, most 2,5 éves. Nagyon fontos neki a testi kontaktus, sokszor ül az ölembe, bújik, eléggé anyás, de nagyon érzkenynek nem mondanám, láttam nála szenzitívebb kisfiút is. Kicait rapszódikus tud lenni hosszú távon, ami mondjuk működik nála 2-3 hétig, az mondjuka. 4. totál hidegen hagyja és nem tudok vele hatni rá. Egy álomszuszék, bár sosem akar délután aludni, de végül mindig 2-3 órákat alszik, reggel meg 9 körül kel.

Na rajzolni pl nem nagyon tud, nem is igazán érdekli, vonalakat huzogat és kész, elunja. Ja, tegnap rajzolt egy hóembert, na azok már inkább béna karikák, de ennyi. Viszont imádja a meséket, hihetetlen gyorsan megjegyzi őket, de szóról szóra. Mondókákat, gyerekdalokat is. Erre szerintem fogékony.

Ja és mindig mindenkinek őt kell néznie. A plüssmaciknak,a Nyusziknak, a cicáknak, a hatos villamosnak és az ablaknak is:)

Nem tudom, ezek összességében mennyire jellemzőek a rákokra, de az aszcendes nagyon sokat finomhangol ám rajta!

2013. dec. 19. 23:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi, hogy azért 2,5 évesen még nem gazán kiforrott a jelleme, úgyhogy még biztos sojat fog változni.
2013. dec. 19. 23:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Az enyém 3,5 éves.Szintén nagyon érzékeny és bújós,sok szeretetre,törődésre vágyik.Viszont nagyon akaratos,mindig tudja mit akar,szeret a középpontban lenni,imád szerepelni,egyeltalán nem szégyenlős típus.Már mindent szeretne egyedül,önállóan csinálni(persze nem minden sikerül). Egyébként ha mérges vagyok rá,mert vmi rossz fát tett a tűzre,még csak nem is kiabálok,csak elmondom ,hogy nem kellett volna stb stb. Képes sírva fakadni,és akkor mindig jön,hogy nem akartam anya,képtelen vagyok rá haragudni olyankor :)
2013. dec. 20. 06:19
 9/10 anonim ***** válasza:

3,5 éves a kislányom. Ő is bújos, de inkább csak velem, az apjához annyira nem megy. Barátságos, akaratos, kiváncsi, mosolygós, gondoskodó és nagyon önálló :-). Mindent egyedül akar csinálni. Ha segíthet valamit, annyira boldog, remélem ez kamasz korában is megmarad :-).

Az apja és az én anyukám is rák, de sok hasonló vonást nem látok hármójukban.

2013. dec. 20. 13:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Az én lányom is rák jegyű, tényleg jellemző rá az érzékenység. Sokat kell szeretgetni, de ő is ugyanilyen bújós.

Amúgy én nem hiszek ebben, mert ő úgy volt hogy oroszlán lesz, de mivel koraszülött lett így rák lett. Ha időben született volna akkor teljesen más lenne a természete?

2013. dec. 20. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!