Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kamrai szívsövény hiánnyal...

Kamrai szívsövény hiánnyal született valakinek gyermeke?

Figyelt kérdés
Kislányom 2 éves volt most,és a hónap végén megyünk kardiológia kontrollra.Már magzat korába észrevették,hogy van ott egy lyuk,akkor kb 2mm-est mondtak.Fél éve voltunk kontroll vizsgálaton,akkor nem csináltak szívultrahangot,azt mondta,hogy még mindig van zörej, nem romlott,de így hallgatózásra nem is javult,majd most lesz uh is.Nagyon izgulok,hogy mi lesz ha műteni kell.
2012. márc. 1. 09:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia.Az én fiam decemberben volt kettő éves,mi akkor voltunk dokinál,de nálunk sem változott semmi,nem lett kisebb de szerencsére nagyobb semmi.A mi dokink azt mondta nem baj ha nem forr össze,mivel picike a lyuk,csak nagyobb ne legyen!Azért én is mindig reménykedek hátha egyszer azt mondják:minden rendben anyuka:)
2012. márc. 1. 09:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocsi:nagyobb sem:)
2012. márc. 1. 09:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálam valami ilyesmi történt, azt hiszem 1970-ben. 1971-ben műtöttek, egyéves picike voltam, és most itt vagyok nagy lóként is még. Soha semmilyen szívpanaszom a műtét után nem volt. Soha nem éreztem, hogy lelki, vagy bármilyen más módon ez engem befolyásolt volna bármiben is. Sérülni nem sérültem.

Szóval, ez csak úgy az anyukáknak megnyugtatásképp! :)

2012. márc. 1. 09:32
 4/6 anonim ***** válasza:

A gyermekemnek nincs ilyen baja, de nekem volt és semmi gondom nem származott belőle. :-) max. annyi, hogy megelőzésképpen sokszor kellett antibiotikumot szednem fiatalkoromban. pl egy fogtömés, foghúzás előtt.

Pici volt a lyuk, de határeset. évekig jártunk kontrollra, születésem után derült ki, még 1983-ban. épp hazavittek volna, de emiatt még bent kellett maradni. nekem se lett kisebb, de nem is nőtt, viszont mivel határeset volt, a doki azt mondta, ha iskolás koromra nem lesz kisebb, műteni kell, mert akkor már kinőni nem fogom. Vékonyka, fáradékony gyerek voltam egyébként, de lehet, enm ezért. a 7 éves kontrollon aztán csoda történt, végre kisebb lett a lyuk :-))) 13 éves koromra teljesen benőtt :-))) de azóta is voltam többször kontrollon. pl. szülés előtt elküldtek a biztonság kedvéért :-) de persze semmi gondom és nem is volt :-) kívánom a legjobbakat a gyerkőcödnek :-)

2012. márc. 7. 13:49
 5/6 anonim ***** válasza:
ja és ha bármi kérdésed lenne, privit is írhatsz! 13:49-es voltam
2012. márc. 7. 13:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló,azt hiszem mi egy cipőben járunk,én is mindig reménykedek,hogy azt mondja az orvos,hogy minden rendben,vagy legalább azt,hogy kisebb lett a lyuk.Az utolsó válaszolónak nagyon örültem,jó volt olvasni,hogy jóra fordultak a dolgok.Az antibiotikum szedést nem nagyon értem,ezek szerint baj lett volna ha begyullad az ínyed egy fogkezelés után?Eddig csak arról hallottam,hogy a tüdőgyulladással kell vigyázni.Az én kis csöppem,hála istennek nem fáradékony,viszont eléggé sovány,mondjuk,ő iker baba,és ők koraszülöttek voltak,tehát eleve kis súllyal,1610 gr-al született,úgyhogy nem tudom,hogy a kis súlyához lehet-e köze a szivecskéjéhez.Neked kedves első sovány a gyermeked,vagy fáradékony?
2012. márc. 7. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!