Kamrai szívsövény hiánnyal született valakinek gyermeke?
Nálam valami ilyesmi történt, azt hiszem 1970-ben. 1971-ben műtöttek, egyéves picike voltam, és most itt vagyok nagy lóként is még. Soha semmilyen szívpanaszom a műtét után nem volt. Soha nem éreztem, hogy lelki, vagy bármilyen más módon ez engem befolyásolt volna bármiben is. Sérülni nem sérültem.
Szóval, ez csak úgy az anyukáknak megnyugtatásképp! :)
A gyermekemnek nincs ilyen baja, de nekem volt és semmi gondom nem származott belőle. :-) max. annyi, hogy megelőzésképpen sokszor kellett antibiotikumot szednem fiatalkoromban. pl egy fogtömés, foghúzás előtt.
Pici volt a lyuk, de határeset. évekig jártunk kontrollra, születésem után derült ki, még 1983-ban. épp hazavittek volna, de emiatt még bent kellett maradni. nekem se lett kisebb, de nem is nőtt, viszont mivel határeset volt, a doki azt mondta, ha iskolás koromra nem lesz kisebb, műteni kell, mert akkor már kinőni nem fogom. Vékonyka, fáradékony gyerek voltam egyébként, de lehet, enm ezért. a 7 éves kontrollon aztán csoda történt, végre kisebb lett a lyuk :-))) 13 éves koromra teljesen benőtt :-))) de azóta is voltam többször kontrollon. pl. szülés előtt elküldtek a biztonság kedvéért :-) de persze semmi gondom és nem is volt :-) kívánom a legjobbakat a gyerkőcödnek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!