Nem furcsa, ha az Anya szájon csókolja a gyerekét?
Nekem olyan furcsának tűnik... :) Hány éves korig mehet ez így? Miért jó, ha szájon puszilják?
Emléxem, kiskoromban velem is volt ilyen, hogy Anyut szájon pusziljam, de amint megtudtam, hogy a való életben mit is jelent ez, mindig elhúzódtam, aztán már Anya sem eröltette. De miért jó a szájon puszilás kisgyerekeknél?
19/L
Szia!
Nálunk is a szájra puszi csak Apának jár. Attól még szeretem a gyerekemet, mert nem hagyom Neki a szájra puszit. A húgoméknál is a szájra puszi a divat, de én rászóltam amikor nálunk is beakarta vezetni. Miért jó ha a gyerekeink szájon puszilják egymást? Én nagyon nem szeretem.
Nyilván nem az anyós vagy az após fogja szájon puszilni a gyerekemet hanem én!!!
Ebben nekem semmi undoritó nincs sőt én is igy nőttem fel,persze ahogy nagyobb lettem el lett hagyva,de én is megpuszilom a lányom száját,anélkül hogy eszembe jutna a szex!!!Akkor a szpotatásról mi a véleményetek???:)
Na jó, azért a szoptatás nem egésze ide tartozik... Szerintem...
Egyébként a témáról az a véleményem, hogy a szájra puszilás éppen olyan, mint az, amikor a kisgyerektől elvárják az idegenek jó ideig, hogy legyen velük barátságos, hagyja, hogy felvegyék, megöleljék. Utána meg éppen ez az, amit mindig magyarázunk a gyereknek: kerüld az idegen bácsikat, néniket.
Szóval a lényeg: egy ideig lehet, hogy aranyos, de utána, mondjuk 7-8 évesen, elég furcsa, ha akár gyerekek szájon puszilják egymást. Nem hiszem, hogy sokan vannak, akik ezen nem botránkoznának meg.
Én a saját gyerekemet igyekszem nem rászoktatni olyasmire, aminek pár év múlva éppen az ellenkezőjét várom el tőle. Ergo: nem puszilom szájon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!