Nekünk most lesz a 3. karácsony műfenyővel. Sokáig hadakoztam a gondolat ellen, de most már cseppet sem bánom, hogy megvettük a műfenyőt, sőt. Olyan gyönyörű, hatalmas, plafonig érő, amilyet igaziból sosem vettem volna meg. Csodálatosan kidolgozott fajtát vettünk, ha nem hívjuk fel külön rá a figyelmet, senki nem veszi észre, hogy nem igazi. És mivel nálunk csak a radiátor közelében van hely a karácsonyfának, az is pozitív, hogy nem konyul le a melegtől a 3. napon.
A lányaim is ugyanúgy élvezik, csodálják a műfenyőt, mint korábban az igazit. Igazából őket úgyis csak az összlátvány, a szép díszek, a fények érdeklik. Semmivel sem becsülték jobban az igazi fenyőt, mint most a műfenyőt.
2013. dec. 9. 15:05
12/20 anonim válasza:
Három gyerekem van és műfenyő.
Nem értem, mi ebben a ciki.
Nem fogok ide a dögmeleg panelba beállítani egy szerencsétlen igazi fenyőt, hogy aztán a legkisebb gyerekem jöjjön és felzabálja a lehullott leveleket a földről.
Nekem tetszik a műfenyőnk, nagyon szép szerintem.
Akinek meg nem tetszik, az nem néz rá.
2013. dec. 9. 15:28
13/20 anonim válasza:
Nem értem, miért lenne ciki...
2013. dec. 9. 16:17
14/20 anonim válasza:
Nekünk is műfenyőnk van 3. éve. Kisfiam első kariján vettünk élőfenyőt. Hiába ajánlották a drága Norman fenyőt panelba. Két ünnep között már le kellett bontanom, mert nagyon hullott a levele. Ja, és nem 1000-ba került. Így vettünk egy nagyon szép és nagy műfenyőt.
2013. dec. 9. 17:24
15/20 anonim válasza:
Kisfiam születése előtt egy kicsi műfenyőnk volt. Utolsó voltam
2013. dec. 9. 17:24
16/20 anonim válasza:
Nekunk szinten egy 240 cm magas mufenyonk van.Annyira szep es dus,hogy igazabol eszre sem lehet venni,hogy mu.Talan csak abbol,hogy a valodi fenyonek mindig van valami asszimetriaja:D
2013. dec. 9. 19:13
17/20 anonim válasza:
Nagyon utálom a műfenyőt,igazit veszünk.
2013. dec. 9. 19:46
18/20 anonim válasza:
Szerintem sem cikiseg kerdese. Nekunk is mufenyonk van, nagyon szep, olyan, mint az igazi, mindenki csodalkozni szokott, mikor kiderul, hogy ne is igazi. Neha majd lehet veszek igazit is, de kisgyerekek mellett sokkal kenyelmesebb es mi koran diszitunk, igy sokaig kitart:)
2013. dec. 9. 21:27
19/20 anonim válasza:
Nekünk is műfenyőnk van. Én szeretem, bár jobban szeretném az igazit, de valóban gazdaságtalan. Nálunk főleg azért, mert 24-én felállítjuk, és 26-án már utazunk is el reggel, 25-én sem vagyunk otthon. Egy estére meg minek vegyünk szép igazit, ami el sem fér, mert picit nem vennék, a nagy meg nem fér. Szilveszter körül meg már nem az a lényege a karácsonyfának, mint 24-e körül. Máshogy néz már akkor ki :( Pont a gyerkőc miatt egyszer vettünk cserepes kicsit... most nem vágyom rá. Majd ha mindketten nagyobbak lesznek, és családi házunk lesz tágas terekkel.... szerintem sem cikiség kérdése ez.
2013. dec. 10. 00:18
20/20 anonim válasza:
Tényleg mindenki maga tudja, nekünk kistotyogók mellett is igazi van, a nagyobb pedig kifejezetten kérte, hogy legyen "karácsonyfa-szagocska" pedig ő is csak ovis még.
A gyerekeknek számít, ha ismerik a különbséget, viszont nem ítélkezem azok felett, akiknek a gyereke megeszi a tűlevelet is, a mieinknek el volt mondva, hogy nem eszünk a földről, és nem csinálják. De tényleg nem minden gyerek egyforma, van, akinek mondhatjátok, akkor is azt eszik, amit akar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!