Van itt olyan gyerek, akit meglátogatott a télapó?
Álruhás emberkére gondolok. Azért kérdezem, mert tegnap járt nálunk (a család barátja beöltözött) és a lányom teljesen halálra váltan fogadta. Annyira sírt, hogy "elüldözte" vele a Mikulást. Persze a nagy sietségben itt felejtette a puttonyát, úgyhogy utána volt csemegézés...
3 éves kislányról van és csak kíváncsi vagyok a többi gyerek hogy fogadta, milyen idősek?
Férjem beöltözött a sógornőm kisfiainak, 2 és 3 évesek. A kicsi pityergett az elején, de aztán még az ölébe is ültek. Nem ismerték meg.
A felnőtteknek is jó buli volt, mivel pàromra elég kicsi volt a Mikulás ruha, és a lába között meg a köldökénél teljesen szétrepedt. Ő ezt persze nem vette észre és boldogan mesélt a gyerekeknek ülve, kicsit széttett lábakkal. Én majdnem megfulladtam a röhögéstől.
20 hetes kismama
3,5 éves a kisfiam, nála tavaly is ugyanaz a "télapó" volt,mint most. Akkor is,és most is "barátként" fogadta...neki az a baja,hogy nem marad tovább! :)
Az oviban is volt mikulás,azt mondta,hogy "akkor sírtam majdnem,amikor elment" :)
Sajnálom,hogy félt tőle a kislányod...talán lelkileg fel kellett volna rá készülni. Mi hetek óta mondogattuk neki,hogy jönni fog,és néztük a tavalyi videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!