Télapó viszi el a cumit? Aki így csinálta adna tanácsot?
Az én fiam a cumisüveget adta oda 2.5 évesen a télapónak.
Ide házhoz jött a Mikulás és megbeszéltük hogy a télapó elviszi és odaadja egy kisbabának... aztán jött a télapó és ő szépen a kezébe adta a télapó meg elvitte este picit pityergett de szépen ivott az új bögréjéből, amit a télapó hozott neki.
de hát ha kell még neki alváshoz meg megynugtatáshoz miért kell tőle elvennei??
3 évesen még azért nem olyan gáz??Főleg ha nem lóg az utcán is meg egész nap a szájába...
Ráadásul írod hogy most beteg,hát nemtudom én szegénytől nem venném el!
Ráadásul ettől a Télapó elviszi"-től falnak tudok menni!Vigye el a hótündér vagy a kukásbácsi vagy mittom én de ne már a Télapó amire a gyerekek vágyakoznak,egész évben várják aztán meg egész életében az az emlék marad vele kapcsolatban,hogy a ő volt az aki elvitte a drága cumimat!Örökre egy negatív élményt fog hozzá kapcsolni!
Egyrészt én még nem venném el másrészt ne a Télapó vegye el!
Szerintem itt az apró részletek is fontosak: ne vigye el a Mikulás, hanem ő (a gyerek) adja oda neki.
Az én fiam 2 hét múlva 4 éves lesz, és ő is elköszönt tegnap a cumitól, betette a kiscsizmába az ablakban, és lefeküdt aludni.
Kicsit izgatott volt, de simán elaludt.
Mi már nyár óta beszélegünk erről, írtunk levelet a Mikulásnak, hogy cumiért cserébe távcsövet kér (olyat, amilyen a Kockásfülűnek is van).
Kíváncsi vagyok, lesz-e visszaesés (=hiszti) a köv. napokban, de remélem elég értelmes már, és nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!