Tanácsot szeretnék kérni! Nemsokára megszületik az 5 éves fiam kistesója és a fürdéssel kapcsolatba érdekelne, ki hogy csinálta, ki volt az első, ki feküdt le hamarabb, hogy a célszerűbb. Tudom, majd kialakul, de érdekelne, ki hogy oldotta meg?
szia!
nálunk fiam 4 éves volt mikor jött a hugica. Először amíg ugye kb 3 óránként eszik kicsit káosz volt, de mindig a kicsivel kezdtem, mert utána szoptattam, hiszen nem akartam szoptatás után macerálni - esetleges bukások- elkerülése érdekében! és akkor mértük is pucéran, mert legalább nem kajásan mértük le. Amíg szoptattam addig vacsizott a nagy is, majd őt fürdettem, és ment fogatmosni aludni, addig a kicsi is aludt.fürdés - kaja után szépen bealudt!
Aztán ahogy nőtt és átaludta az éjszakákat akkor változott a dolog, mivel nagy fürdőnk van ezért egyszerre fürdenek a nagy a kádban zuhanyzik és pancsol, a kicsi még a kiskádban van ! időt spórolok vele... utána vacsorázunk! persze mivel legtöbbször egyedül vagyok iilyenkor még ezért szervezés terén csiszolódtam! :)
Szia!
3 évesem és 3 hnapos fiaim vannak!
Én a kicsit fürdetem előbb kb úgy ahogy az előzök írják-1 órával hamarabb mint a nagyot!
Szóval kicsi fürdik-szopi-büfi-altatás!
Majd jön a nagy:vacsi-fürdés(közösen) és együtt még egy kis mesenézés-meseolvasás.Sajnos sokszor egyedül vagyok velük az esti fürdésnél(Apa van hogy éjszakás műszakban van)és ezért kellett így alakítanom!De úgy tervezem,hogyha a kicsi már este bírja tovább meg nem szopik már hanem mondjuk ő is rendes vacsit eszik meg már tud stabilan ülni akkor egyszerre szeretném fürdetni őket a nagykádban!Már alig várom a nagy pacsálásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!