Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ciki ahol 2 éves gyerek van a...

Ciki ahol 2 éves gyerek van a műfenyő vagy igazit vegyek?

Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 14:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk mű van, műhóval lefújva, tobozokkal. Miért lenne ciki?!
2013. dec. 9. 14:12
 2/20 anonim ***** válasza:

Nálunk is az volt amíg kicsik voltak a gyerekek!

Szerintem nem ciki!!!

2013. dec. 9. 14:14
 3/20 anonim ***** válasza:
28%
Gyerek nélkül sem állítottam volna soha műfenyőt, gyerek mellett pláne nem fogok. Ha neked nem ciki, vegyél műfenyőt. Ezt mindenki maga érzi.
2013. dec. 9. 14:15
 4/20 anonim ***** válasza:
41%
Cikinek nem ciki,de én sem állítanék műfenyőt!
2013. dec. 9. 14:16
 5/20 anonim ***** válasza:
Nekünk műfenyőnk van. Még a gyerekek előtt vettük, de nem veszünk csak azért igazit, mert gyerek van. Hatalmas, csodaszép, sűrű műfenyő. Nekünk megfelel a mű is :)
2013. dec. 9. 14:26
 6/20 anonim ***** válasza:
Semmi sem ciki. Én az igazit szeretem (mindenből) de ha anyagi okoknál fogva a mű mellett döntenék, nem izgatna, hogy ciki-e.
2013. dec. 9. 14:30
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi a 14 hónapos kisfiúnk mellett azért veszünk műfenyőt, mert mindent megeszik amit a padlón talál. Nem rizikózok, hogy tűlevelet egyen.

Eddig mindig igazi fenyőt vettünk, most ez meg sem fordult a fejemben. Nem is értem. Ki előtt lenne ciki? :)

Ciki - nem ciki a gyerek egészsége az első.

2013. dec. 9. 14:40
 8/20 anonim ***** válasza:
67%

kielőtt lenne ciki? én senkinek nem szólnék be, ha mű, ha nem, vagy ha nincs akkor sem, ki-ki magánügye, a gyerek úgysem érti még 2 évesen, amúgy meg ahogy előttem írták, veszélytelenebb, úgyhogy direkt jó.

nálunk ág lesz vázában.

nem az számít, hidd el!!!

2013. dec. 9. 14:47
 9/20 anonim ***** válasza:
Évek óta műfenyőnk van,tavaly előtt vettünk igazit,de 3 hónap múlva is találtam tűlevelet a parketta réseiben,pedig tettem alá terítőt.Tavaly ahogy kiárusították a Bricostore-t,nagy leárazások voltak,vettünk egy gyönyörű,sűrű 190cm-es fenyőt,szinte olyan mint az igazi.Tavaly előtt a lányom nem volt elájulva attól,hogy igazi volt,a gyereknek nem az a lényeg,hogy igazi,vagy mű.
2013. dec. 9. 14:52
 10/20 anonim ***** válasza:
52%

Mindenkinek a saját ízlése mit vesz..

Bár tény hogy azt az igazi fenyő illatot a műfenyő nem tudja vissza adni..mondjuk ez megoldható párologtatóval..

Nálunk praktikai okai is vannak a fenyőnek..Műfenyőt vettünk,mert 2 gyerek mellett akik állandóan az alsó ágakon lévő szaloncukrokat ill díszeket fogdosták,elkerülhetetlen volt hogy a földre il a szőnyegre vagy éppen a csúszó mászó kicsi gyerek ruhájába,vagy kezébe ne akadjon 1-2 tűlevél...

Így vettünk egy műfenyőt..nem szúrja meg semmijét,és nem olyan egyszerü lerángatni a leveleit,mint az igazinak..

Szaloncukrot nem is teszünk a fára,mert az az első amit leszednek most már 3-5évesen..a mézeskalácsokat pedig,ott hagyva a csomagolást.mondjuk a mézest legalább el tudják tüntetni róla maradéktalanul...:-)))

Szóval mi praktikai okokból ill pont a gyerekek szempontjából tartjuk praktikusabbnak a műfenyőt:-))Szerintem nem ciki!!!

Különben is nagyon húzós az igazi ára évről évre,pl normand vagy ezüst..és egy szép kis formás műfenyőt csak egyszer kell megvenni:-))

2013. dec. 9. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!