Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nálatok előfordulhat olyan,...

Nálatok előfordulhat olyan, hogy a gyerek csakis az egyik szülővel hajlandó elaludni?

Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. dec. 7. 19:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem. Aki lefekteti, az mesél neki, betakarja és kijön a szobájából. Ő pedig szépen elalszik. Néha egy kicsit dünnyög még magában.
2013. dec. 7. 19:43
 3/9 anonim ***** válasza:

Változó. Most pl. apa olvas neki esti mesét már 2. hete, de engem igényel egy utolsó - utolsó - utolsó puszihoz. Ilyenkor picit simogatom a hátát vagy a haját.

Dackorszakban vagyunk benne és ezt a megoldást találtuk arra, hogy ne üvöltsön és hisztizzen 2,5 órán keresztül (amíg ki nem dől), ha aludni kell menni.

Inkább ott ülök az ágya mellett 5-10 percig simogatva, mint hogy megint visszatérjen az "ŐrültÖrdög" :))

2013. dec. 7. 19:56
 4/9 anonim ***** válasza:
nálunk igen
2013. dec. 7. 20:01
 5/9 Jégtánc ***** válasza:
Nem. Mindketten jó éjt puszit adunk neki,és alszik.
2013. dec. 7. 20:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen. Dackorszak közepén pl. mindig azzal nem akart, aki először mondta, hogy most már fekvés. (Arra rájött, hogy ha törik, ha szakad, fekvés lesz, de mivel olyan fázisban van az agyi érése, hogy saját akaratának akar mindenképp érvényt szerezni, olyasmi ellen lázad, amire valószínűbben hajlanak a szülők. Ezt nagyon sok tevékenységnél eljátszotta, ne te mosd a fogam, hanem apa, ne anya fürdessen, hanem apa, stb.)
2013. dec. 7. 20:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen! Nálunk általában én altattam a fiam, hiába ment be vele apa, kb. 10 alkalomból 8-szor az lett a vége, hogy engem hívott és úgy aludt el (mellette kellett feküdni). Mióta megszületett az öccse, azóta apával is elalszik.
2013. dec. 7. 20:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Első perctől kezdve én altattam/altatom a kisfiamat. Februárba lesz 5 éves.
2013. dec. 7. 21:42
 9/9 anonim ***** válasza:
apukájával is elalszik ha szükséges.
2013. dec. 7. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!