Köhögéssel mehet hétfőn bölcsibe?
hát sajnos igaza van az elsőnek...
Mindenesetre a gyerek közérzete a legfontosabb, ha úgy látod, hogy nem fáj semmije, írod hogy jó a kedve is, akkor én vinném..itt csak az a bibi, hogy ha nem jön ki belőle, akkor a közösségben könnyen ráfertőződhet, és 2-3 nap múlva visszaeshet...de hát ez van...
1.sajnos sztem sokkal többel kötöd be ha úgy viszed vissza közösségbe hogy nem 100%-an gyógyult mert így azért gyengébb az immurendszere és könnyebben összeszed valamit akár súlyossabbat is mint köhögés-orrfolyás!Lehet hogy most megspórolsz 1-2 napot de utánna meg lehet el kell jönnöd megint 2 hét táppénzre!Az mivel jobb??
2.Én sem örülnék ha olyan csoportba kellene vinnem a gyerekem ahol a többi gyerek köhécsel!Én pont most kérdeztem meg erről a dokinkat és az ilyen kis köhögés-orrfolyás is IGENIS FERTŐZHET!!!Én beviszem a full egészséges gyerekem és egy ilyen gyerektől mint a tied rögtön elkapja a taknyot,köhögést!
3.nállunk az oviban még egy kis vízes orrfolyás elmegy de köhögéssel nem vesznek be gyereket!
Jöhet a lepontozás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!