Tényleg ekkora baklövés gyümölcslevet adni a gyereknek?
Ma voltam a gyerekorvosnál, amikor véletlenül kiderült, hogy gyümölcslevet adok a gyerekeimnek vízzel erősen hígítva. Erre szinte nekem esett, hogy hogy csinálhatok ilyet, és ő feltételezte rólam, hogy én vagyok annyira intelligens, magamtól is tudtam, hogy ez nem oké, és hogy csak vizet adok a gyerekeimnek.
Nagyon szeretem ezt a doktornőt, sok éve tartozunk hozzá, de ez most eléggé szíven ütött.
Mentegetőztem, pedig nem érzem úgy, hogy akkora hibát követtünk volna el.
A gyerekeink fogai amúgy rendben vannak, a nagynál most kezdődött a fogváltás.
off:a fogfehérítős gyilkolja a zománcot??jó tudni,akkor nem veszek:))
Amúgy szerintem ne parázz ezen, a doki is ember,neki is lehetnek rögeszméi...:)
(egyik korábbi válaszoló)
Érdekes. Én a legkisebbnek (1éves) és a két nagyobbnak is 100%-os gyümölcslevet adok, és nem hígitom fel. Tudja a védőnő, dokinő és nem mondták, hogy gond, hanem, hogy legalább a gyümölcsigényük ki van elégítve.
Ezek a 100%-os gyümölcslevek nem cukrozottak, igazi gyümölcsöt tartalmaznak, pont annyi cukorral, ami eredetileg benne van.
5 éves a legnagyobb, minden foga szép......
Szóval a dokinő/védőnő szinte örül, hogy ezt kapják, főleg télen.
Egyik sem cumiból issza.
A minőségi 100%-os gyümölcslében NINCS HOZZÁADOTT CUKOR. Csak és kizárólag gyümölcsből áll, esetleg vitamint adnak hozzá.
Olvassátok el a dobozát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!