Miket lehet megtanítani egy 3 és fél hónapos gyereknek?
ABC, szorzótábla, tüzes karikán való átugrás, pónilovon akrobatika.
Most komolyan, egy 3 és fél hónapos bébinek mit szeretnél tanítani?:) Ilyenkor csak annyi dolga van, hogy egészséges legyen, fejlődjön.
kötélmászás, versmondás, olvasás.... :D
3,5 hónaposnak tökéletes ha eszik-iszik, alszik, a fennmaradó időben meg tornázik a pocakján, hogy lassan megerősödjön a háta-karja a forgáshoz.
nem értem, milyen tanulásra gondolsz, nem bazári majom
ne értsetek már félre... :)
Azért kérdeztem,mert állítólag már át kellett volna fordulnia a védőnő szerint...Az én lányom még nem fordult át.Azt mondta,meg kell rá tanítani...de hogyan??
Meg hogy a babajelekre is ellehet...
Van játéka,amit fölé kell tenni,zenél,meg villog,meg a pihenőszékén is 8 féle csörgő van,azokat szokta rángatni...
Mert a védőnő szerint lehet tanítani neki a süti-süti pogácsát,meg mákot törni,meg a babajelekre....
Első gyerek,én nem tudom...akkor ezek szerint a védőnő vár el sokat?
végre egy válasz!:) Ne haragudjatok,hülyén tettem fel a kérdést!:)
Ja,mert én a játéka alatt szoktam hagyni,ott elnézegeti,meg elgagyog neki,meg a pihenőszékbe szokott elnézegetni.
De a védőnő azt mondta,hogy ettől nem fog fejlődni,ha "egyedül" hagyom,és nem mondókázok,meg tanítgatom egész vég,amíg fent van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!