Mit csináljak a fóbiájával?
A lányom 2,5 éves lesz januárban és az elmúlt 1-2 hónapban az a mániája, hogy "folyik".
De már fogalmam sincs, hogy mi.. eddig az orrát fújtuk/szívtuk ki neki. Most már a szájába is "turkál" (mutogat leginkább) és sírva, már-már üvöltve közli, hogy folyik.
Kezdetben arra gondoltunk, hogy a foga fáj és arra is ezt mondja, de ma közölte a gy.orvos, hogy az összes foga kijött, így elméletileg olyan durva szinten már nem fájhat neki.
Egyszerűen az őrületbe kerget ezzel a fóbiájával. És nem tudom, hogy kezelni már, iszonyatosan idegesít :(
Persze, kap levegőt rendesen.
Ma voltunk reggel a gy.orvosnál (most váltottam). Mindent megnézett. A fülén látott valamit, amire kaptunk fülcseppet.
2 hete az előző gy.orvosunk benézett egy középfülgyulladást vírusos torokgyulladásnak.
Viszont ez a "folyik" fóbia már régebb óta tart, nem 1-2 hete.
Ma is szívtam az orrát, átmostam, de semmi se jött ki belőle.
A tüdeje is tiszta és minden lyuka.
Szia! Olyan van, hogy nem jön semmi az orrából, de hátul folyik lefelé a trutyi a torkán, a gyerekemnél sokszor előfordult, bár ilyenkor köhögni szokott tőle általában. Én erre gondolnék először.
Persze ha látta fül-orr-gégész, akkor ez nem valószínű…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!