Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Segítség kéne!? Kicsit elveszt...

Segítség kéne!? Kicsit elvesztem a vitaminok világában.

Figyelt kérdés

2éves kislányomnak szeretnék adni valamilyen vitamint, mert egy ideje minden hónapban náthás egy kicsit és elég rosszul viseli az orrszívást. Votl itthon cebion c-vitaminunk, már elfogyott. Mit vegyek neki, hogy elkerüljük a náthákat? Egyébként egy kis náthán kívül nem volt még beteg.

Nem szeretném vitaminokkal tömni, de ezért egy kis pluszt szeretnék neki adni.

2013. nov. 7. 16:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Béres csepp nagyon jó, ascorbin savat vegyél ne cebiont és ne egyéb C-vitamint. Aktival kid és a Marslakócska szirup. Nálunk ezek váltak be, finomak is és szerintem jók is. kb. 2-3 naponta adok egyet, vagy ha látom, hogy kezd taknyosodni. Én a C-vitaminban hiszek a leginkább szerintem az mindenre jó. (azt naponta teszek a teájába, egy picikét, de ha van akkor igazi citromot)
2013. nov. 7. 16:31
 2/2 Ludrienn válasza:
Szia.Én 3 gyerekes anyuka vagyok. Én semmiképp nem adnék nekik műanyag vitaminokat. A gyermekeimnek természetes Calivita készítményeket adok csak, nekünk nagyon beváltak. Elkerüljük a betegségeket. Speciálisan náthára is van gyógynövényes készítményük. Tényleg csak ajánlani tudom. Régen mi is a reklámból tájékozódtunk meg is vettem mindent de folyton betegek voltak. Később megkérdeztem egy anyukát akinek alig hiányzott a gyerkőc az oviból.Ő ajánlotta kipróbáltuk és nagyon beváltak. Ja és még jobb árban is vannak mint a patikai készítmények. Én a neten rendelem ,szólj ha segítsek honnan. Nem akarok szabályt sérteni,reklámozni. Egészséges telet nektek !
2013. nov. 9. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!