Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Érnek valamit a hiper-szuper...

Érnek valamit a hiper-szuper immunerősítő vitaminok?

Figyelt kérdés

3 nap ovi után náthás a kisfiam. 2 hónapja adok neki immunerősítő multivitamint, ami nem olcsó fajta. Ráadásul imádja a gyümölcsöket, amikből -szezonjuk lévén- bármennyit képes megenni.

Szerintetek ér egyáltalán valamit a plusz vitamin??? Vagy inkább maradjak a hagyományos C vitaminnál és kész?

2012. szept. 11. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Az ovi-bölcsikezdős betegségeket csak ritkítani tudod ezekkel, megszűntetni nem.

Az én fiam az első 4 hónapot végigbetegeskedte.

Nálunk végül több más kipróbálása utána a száraz sókamra hozott javulást, heti 2-3-szor 40 perc.

A fiam 3 éves lesz, napi fél Multi tabs immuno-t kap, bejött. Előtte Cbion Multival próbálkoztunk, az olyan volt mintha semmit sem kapna.

Ami még nagyon jó, az a Béres csepp, már kaphatják ők is.

2012. szept. 11. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Én Béres cseppet és Cebion cseppet adok a 2éves lányomnak 1hónnapja és nekünk bejött. Azóta az étvágya is jobb,hízott is kicsit. :)
2012. szept. 11. 13:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Ér-e valamit? Egy nagy kalap ...-t, tapasztalataim szerint.
2012. szept. 11. 13:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk semmilyen vitamin nem hozott eredményt.

Van egy immunerősítő (isoprinosine) , amit évente egyszer lehet szedni, receptköteles, na akkor 2 hónapig nem betegek, de azon kívül és perce a nyári szünet idején kívül gyakorlatilag annyi időt betegek, hogy jó, ha vannak 2 hetes egészséges időszakok.

Én a G3-at akarom kipróbálni, hátha...

2012. szept. 11. 13:57
 5/5 anonim ***** válasza:

A fiamnak több mit egy éve egy igen jó minőségű vitamint adok. Tavaly kezdte az óvodát, az első évet végig betegeskedte. Előző hónapban a fenti vitaminok mellé adtam neki immunerősítőt (Immunotrofina). Azóta az egész családon keresztül ment egy jó kis hányás-hasmenéses nyavalya, ő nem kapta el, pedig éjjel-nappal velünk volt. Nem tudom, hogy az immunerősítő-e az oka vagy sem. Egy hete kezdte az ovit, most éppen taknyos, de nagyobb baja nincs. Majd meglátjuk az elkövetkezendőkben.

Nekem az a véleményem, hogy a plusz vitaminok lerövidítik a betegségek időtartamát és talán ritkábban kaphatja el a betegségeket. Egyébként ha először kerül közösségbe a gyerek, akkor édesmindegy, hogy milyen vitamint adsz neki, tuti, hogy sűrűbben lesz beteg, aztán lassan hozzászokik a szervezete, így erősödik az immunrendszere.

2012. szept. 11. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!