Gyerkőcödnek az aktuális ruhaméretét veszed vagy egyel nagyobbat? Pl. lent
Teljesen jol gondolod. Otthonra persze lehet nagyobb,majd beleno,de ha az oviba nagyobbat adsz ra,akkor nehany nagyokos szulo biztos megjegyezne a hatad mogott,hogy "Kepzeld Pistikere mekkora pizsit adott az anyja!Nem telik normalis ruhara?"
Az en fiam 98cm igy 98-as ruhakat mar nyilvan nem veszek ra,muszaj 104-est venni,meg ha log is egy picit rajta,de o meg nem jar oviba.
én nagyobbat szoktam venni és folyamatosan, tehát nem idényre vásárolok, hanem ha látom, hogy 1-2 pólót kinőtt akkor veszek. így mindig van olyan ami kicsit nagyobb és olyan ami pont jó :)
mondjuk enyémnek jól is áll ha kicsit nagyobb neki :) most 104-110es a mérete, 110es a ruhatára, de már van pár 116-os és 122es ruhája is, mert hirtelen nő, készülök a nagy téli nyúlásra is :D
Én mindig vacilálok, aztán mindig a nagyobb mellett döntök. Ezt eddig még nem is bántam meg. 4 éves a fiam, 2. éve ovis.
Nála az a "bibi", hogy hirtelen nő, mikor "épp nem várom". Szeptemberben a státuszon még 102 cm volt, most meg már 106 cm. Ha ovi előtt bevásároltam volna a 104es rucikból, most cserélhetném le az egész ruhatárát 110esre (így is van 1-2 ruhadarab, amivel így jártunk).
Cipővel is így vagyunk. Még 2 éves korában 1 évig nem nőtt a lába csak 1 számot. Tavasszal vettünk egy 22es és egy 23mas cipőt. A 22est hordta azon a tavaszon és ősszel, a 23mast a következő tavaszon és ősszel. Most meg a lába is hirtelen nő, nyáron még 24es szandi kellett, most őszre meg már 26os cipőt kellett venni (a téli bakancsa már 27es).
Úgyhogy én mindig egyel nagyobbat veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!