Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerkőcödnek az aktuális...

Gyerkőcödnek az aktuális ruhaméretét veszed vagy egyel nagyobbat? Pl. lent

Figyelt kérdés
Kisfiam 122/128-as rucikat hord. Most vettem neki pizsit 122-est, ami pont jó rá, egy pár hónapig biztos jó lesz. A 128-as nagyon nagynak tűnt, a nadrág hossza is, a felső újja és a dereka is. Itthonra nem baj, ha lóg egy kicsit rajta, de ezt oviba vettem, ott nem szeretem ha nagy rá a ruha. Egyébként nadrágból nem gond ha nagyobb, mert ugye fel lehet hajtani a szárát. De pl. pulcsiból, pólóból nem néz ki jól, ha látszik, hogy nagy a gyerkőcre. Vagy csak én gondolom így?
2013. nov. 3. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Teljesen jol gondolod. Otthonra persze lehet nagyobb,majd beleno,de ha az oviba nagyobbat adsz ra,akkor nehany nagyokos szulo biztos megjegyezne a hatad mogott,hogy "Kepzeld Pistikere mekkora pizsit adott az anyja!Nem telik normalis ruhara?"

Az en fiam 98cm igy 98-as ruhakat mar nyilvan nem veszek ra,muszaj 104-est venni,meg ha log is egy picit rajta,de o meg nem jar oviba.

2013. nov. 3. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire nagyobb,fiam sokáig két méret között volt,így volt,hogy fel kellett hajtani a 92es méretnék a pulcsi,felső ujját,kb 2cm-t,most pl nagyobb lesz kicsit a harisnyája,mert 86/92es harisnya már nem jó de a 98/104es még nagy.Ha lehet olyat veszek ami pont jó.
2013. nov. 3. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:

én nagyobbat szoktam venni és folyamatosan, tehát nem idényre vásárolok, hanem ha látom, hogy 1-2 pólót kinőtt akkor veszek. így mindig van olyan ami kicsit nagyobb és olyan ami pont jó :)

mondjuk enyémnek jól is áll ha kicsit nagyobb neki :) most 104-110es a mérete, 110es a ruhatára, de már van pár 116-os és 122es ruhája is, mert hirtelen nő, készülök a nagy téli nyúlásra is :D

2013. nov. 3. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Én mindig vacilálok, aztán mindig a nagyobb mellett döntök. Ezt eddig még nem is bántam meg. 4 éves a fiam, 2. éve ovis.

Nála az a "bibi", hogy hirtelen nő, mikor "épp nem várom". Szeptemberben a státuszon még 102 cm volt, most meg már 106 cm. Ha ovi előtt bevásároltam volna a 104es rucikból, most cserélhetném le az egész ruhatárát 110esre (így is van 1-2 ruhadarab, amivel így jártunk).

Cipővel is így vagyunk. Még 2 éves korában 1 évig nem nőtt a lába csak 1 számot. Tavasszal vettünk egy 22es és egy 23mas cipőt. A 22est hordta azon a tavaszon és ősszel, a 23mast a következő tavaszon és ősszel. Most meg a lába is hirtelen nő, nyáron még 24es szandi kellett, most őszre meg már 26os cipőt kellett venni (a téli bakancsa már 27es).

Úgyhogy én mindig egyel nagyobbat veszek.

2013. nov. 4. 09:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyel nagyobbat most 100cm lányom az ujjab ruhái 104 ,de van közte még 98 nadrág ,söt 92 méretü összi kabátja is mert el volt méretezve ,mikor megvetem ,tehát 1 számal nagyobat veszek .
2013. nov. 4. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!