Mi volt a legdurvább dolog amit a gyerkőcödnek mondtál?
Én még semmit és nem is szándékozom, főleg azért nem, mert bennem is minden tisztán megmarad/maradt, ami bántó és egy életre kihat.
Ilyen pl. édesapám kijelentése, amit 9 évesen vágott hozzám, mert eltörtem a poharát: "Veled is csak a gond van, vetettünk volna el!"
Bennem ez eléggé megmaradt és mai napig nem bocsájtottam meg ezt neki. :|
Bocs az offért, ha ez az volt.
Ha nem tetszik,költözhetsz apádhoz...
elváltunk,apja citáltatta be gyámhivatalba...szóval durva volt,bántott is a dolog.Bocsánatot kértem.
Kis hülye...
Most 2 éves a fiam, jópár hónapja volt, valami nagy marhaságot csinált (már nem emlékszem pontosan) és nagyon megütötte valamilyét. Akkor mondtam neki ezt.
Nagyon nehéz volt nekem vele az első pár hónap, de eszembe sem jutott olyasmit mondani, hogy "minek születtél meg" és hasonlók.
Azt gondoltam,hogy úgy durva,hogy lelkileg nem tesz jót,de látom,csak én gondoltam így.
Csúnyán szoktam néha beszélni velük... Bár mi amúgy is Köcs-ögnek szoktuk hívni őket:-) Mind a három egy kis köcs-ög :-) Tudják,hogy nem bántásból hívjuk őket így! Egy időben kis ku-rva volt a két nagy. Ha fogócskázunk,akkor szoktam mondani,hogy elpi-csázom Őket :-)
Amikor nagyon idegzsák vagyok,sietnék,mert sietni kell itthon,akkor "húzz előlem!" szokott a számra jönni.
még egy ilyen rossz kölyök nincs a világon,mint te.
már szétnyúzta az idegeimet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!