2 év körüli gyerkőcödnek mikor kezded újra adni a vigantolt?
Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 11:47
1/15 anonim válasza:
A dokinénink azt mondta,hogy az "r"-es hónapokban kell adni.mi szeptember közepén megyünk hozzá a két éves státuszra,majd utána adom neki heti 1x 5 cseppet.Most még azért süt a nap.
2/15 anonim válasza:
Miért adnád neki? 1/ másfél éves korig kell adni attól függően hogy milyen évszakban született. Én nagyobbik fiam nyári baba volt de a védőnő azt javasolta mégis hogy másfél éves koráig még adjam neki de akkor már nem naponta. De nem értelek téged?
3/15 anonim válasza:
Mi a francnak? Én egy éves kor után egyiknek sem adtam! Onnantól már mindent esznek, nem kéne a D vitamint túladagolni! Tökéletes mind a két gyerekem, nem görbék a csontjaik v. ilyesmi!
4/15 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!
Felénk 3 éves korig kapják a gyerekek a vigantolt, 1 éves korig minden nap, 1 éves kor után 3 éves korig ősztől tavaszig. Szeptember végén született a fiam, lassan ősz van, így tavaszig megint fogja kapni.
2011. szept. 2. 11:55
5/15 anonim válasza:
Decemberben lesz 3 a lányom, én még adom neki. Már most is, hiába süt a nap, de nem minden nap.
7/15 anonim válasza:
Eü. dolgozó vagyok, hidd el hogy felesleges! De te tudod. Egyébként meg akkor minek kérdezed?
8/15 A kérdező kommentje:
Az volt a kérdés kedves értetlenek, hogy mikor kell elkezdeni megint adni. Azoknak szólt, akik adják, és nem kioktatást vártam, hogy minek, meg én nem adom. Felénk KELL adni. Oké, szeptember van, de még nem mondanám, hogy az a tipikus őszi idő.
A kérdés arra irányult, hogy most még süt a nap, meleg van és aki adja, az mikor kezdi. Ha már lemegy a hőmérséklet X fok alá, vagy ha nem fog sütni a nap, szóval az idejét kérdeztem, hogy mikortól...
Köszönöm annak, aki a kérdésemre válaszolt!
2011. szept. 2. 12:09
9/15 anonim válasza:
Nekünk azt mondta a védőnő, akkor kezdjem újra, ha beindul a fűtéri szezon.
10/15 anonim válasza:
Felénk is kell adni. 1 éves korig mindennap egy cseppet és 3 éves korig ősztől tavaszig. Én októberben fogom kezdeni,még most jó idő van. Kedves kérdező:inkább add, mint ne és legyen bármi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!