Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves gyerkőcödnek mennyi...

2,5 éves gyerkőcödnek mennyi játéka van?

Figyelt kérdés
Kisfiamat most tettük külön szobába. Átvittem minden játékát, de nagyon soknak tűnik. Amíg a nappaliban volt minden nem is tűnt fel annyira, mert össze-vissza voltak ahova fért. Most meg egy helyen vannak:-) 3 fajta építő kocka (Duplo, fa-ésd műanyag építő), Fa vonat készlet, 2-3 fejlesztő játék, rengeteg autó, és apró kis kacatkák amihez ragaszkodik, szerelő játék.
2011. okt. 1. 15:22
 1/10 A kérdező kommentje:
Mit vesztek neki karácsonyra?
2011. okt. 1. 15:29
 2/10 A kérdező kommentje:
ja, még vannak neki műanyag állatkái is.
2011. okt. 1. 15:37
 3/10 A kérdező kommentje:
meg még kirakói is vannak:-) Meg még sok minden más is
2011. okt. 1. 15:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

neki is van fa kocka,dupló,tüsi építő.van kirakós játék többféle,van műanyag állatkák,egy farm készlet,könyvek,mágneses tábla,szögelős parafás játék,és egy pár interaktív játék,pl kormány,FP robot,egy nagy Buzz.és vannak a kreatív játékok,zsírkréta,festék,gyurmakészlet,nyomda.pár labda és pár autó.és sok plüss.

Én úgy csináltam hogy az építő játékok lent vannak a földön a kreatív játékok,az interaktív játékok,a jobb könyvek,egy pár kirakó fent van a polcon.amihez ha kell fel tud mászni.a többi egy kis szekrénybe van és egy játéktárolóba.amivel régen játszott az teszem,amivel gyakrabban azt elérhető helyen hagyom.

Karácsonyra kirakót kap mert ami van már kitudja és unja,könyvet,egy laptopot,szülinapra egy kis vonatpályát néztünk ki neki.

2011. okt. 1. 16:23
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor nektek is van elég sok:-) Megnyugodtam, azt hitem, hogy ez sok ami nekünk van, de ezek szerint nem.
2011. okt. 1. 16:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

az én fiam szobája 16négyzetméter, van benne egy pelenkázó komód 3 polcos szekrény és 2 akasztós.

összesen 11 polc van ami tele van játékkal ezen kívül a szobába gombostűt nem lehet már leejteni (ágya a mi szobánkba)

ami van neki pl:

Bábszínház, állványos rajztábla, hintazsiráf, golyópálya, felfújható játszóház 50db labdával, rengeteg autó, busz 2 db hatalmas kukásautó sok interaktív játék (Fisher Price, rengeteg kirakó, puzzle, fejlesztő játék, pár db plüss, mesemondó manó, I teddy, tanuló kutya, tanuló asztal, formabedobó több fajta, zenélős játékok, laptop, interaktív állat, dob, zongora, mesekönyvek....

tovább nem sorolom

szóval jó sok van, mellette pedig van egy 1 éves tesó neki is már sok játéka van...

2011. okt. 1. 18:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Pont egy hete voltunk egy ismerősünknél vendégségbe.A kisfiúnak annyi játéka volt,hogy én szabályosan rosszul voltam a látványtól.

Nekem most 29 hónapos a fiam és nagyon kevés játéka van.

De nincs is rá szüksége.Hülyeségnek tartom a sok játékot.

Olyan szépen eljátszik bármivel amit a kezébe adok.Sokkal jobban elvan egy színes újsággal mint egy játékkal.

Ma pl két tejfölös dobozzal játszott fél órát.

Mikor kisebb volt én is beleestem abba a hibába,hogy rengeteg játékot vettem neki, és persze a gyerek azt se tudta mivel játsszon és persze,hogy sok játékra rá se nézett.Szerencsére a 80%-tól már sikerült megválni.

2011. okt. 2. 01:13
 8/10 anonim ***** válasza:

nekunk ahogy latom keves jatekunk van.

- egy vodornyi duplo (de csak az alapok, semmi extra)

- 4 plussallat (egy tanulo kutya, egy micimacko, egy barna kutya, meg egy nagy gomb alaku csibe, amit meg a ferjem kapott) (van neki 3 horgolt totoroja, amit az ismerosom keszitett neki, plussok kozul azokkal jatszik a legtobbet) (a barna kutyat kinevezte valamiert miki egernek, mostanaban meg azzal jatszunk)

- nyomda, vizfestek, szinesceruza, zsirkreta (ezekkel nagyon sokat jatszunk)

- kb egy tucat konyv (ezekkel inkabb a nagyszulokkel jatszik, de nem jellemzo, ciki nem ciki, nem egy konyvmoly a gyerek)

- tavaly adventi naptaraban volt ilyen 5 centis epitogepek (mazsa teren levo kinai jatekboltban vettem 500 forintert 12 dbot), ami még megvan, azokat nyuzza (sajnos a dompereknek kiesett a kereke, de az uthenger meg a markolo meg mindig slager)

- WOWos kukasauto es tuzoltóautó, elo elokerulnek, meg van egy ismerostol kapott piros auto, lendkerekesek,regen tobbet hasznalta oket)

- szerelokeszlet (szinten ilyen kinai 500 forintos), a kalapacs, a harapofogo, furogep belole foleg

- neha ramjon, es veszek neki egy zacsko lufit, es felfujom neki, amig le nem eresztenek (most 3 lufi van)

ennyi.

foleg legozunk es nyomdazunk, rajzolunk, kivagunk dolgokat, es utana felragasztjuk, vagy szappanbuborekot fujunk az erkelyen. volt egy fozokeszlete, az kikoltozott a furdoszobaban, furdes kozben szokott fozni :))

en szeretnek neki jatekokat venni, de nem tudom mit.

Igazabol nem is a karacsony lesz a hangsuly szerintem, hanem az adventi naptarja :)

megint rakok bele neki marcipant, kisautokat, nyomdát, meg ilyesmiket, a karacsony igazabol neki a fa miatt nagy dolog, legalabbis az adventi naptarra jobban porgott, mint a fa alatt levokre :D

2011. okt. 2. 12:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Kisfiamnak sincs annyira tul sok játéka a Fisher price -tol van neki repülö ,traktor,hajó,garázs,farm,kisautó,rajztábla,telefon.Bob mesteres nyomda és hordozható pálya.Fa és műanyag épitőkocka.Wow tűzoltó autó,wader tűtoltó aútó és betonkeverő,traktorok ,munkagépek verdás sátor ,puzzle ,hát van még ja és a kitti játékok is elektromos motor,futókerékpár,motor,3 kerekü bicigli.Karácsonyra már vettem neki egy Thomas Percy a farmon elemes vonatkészletet Crency a darúval,meg egy távirányítos Matukát.Amit még kinéztem neki mert hát a nagyszülökét is nekem kell beszerezni,kukás autó,hangot adó láncfűrész,lepkefújó elefánt.Egyelöre ezekre gondoltam.
2011. okt. 3. 13:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Cranky
2011. okt. 3. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!