2 éves gyerkőcödnek hol méred a testhőmérsékletét?
Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 09:28
1/4 anonim válasza:
Hónaljban. Az ölembe ültetem és úgy, folyamatosan beszélek közben hozzá vagy mesélek valamit.
2/4 anonim válasza:
a nagyobbik lányom ost 2 év fél éves, és már tavaly nyár óta hónapljban mérem neki én is. Magas lázra hajlamos, így 39n felett kénytelen vagyok kúpot használni, de ha nem muszáj, akkor inkább szirupot adok neki.
3/4 anonim válasza:
En a fulebe merem digitalis lazmerovel, altalaban eszre sem veszi mert 3 masodperc. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Eddig a popsijában mértem, de most már nem engedi. Gondoltam, hogy veszek fül, vagy homlok lázmérőt, de sokan azt írták, hogy az nem pontos.
Megpróbálom én is a hónaljában!
2010. júl. 14. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!