Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi az a játék amit 4 és 2...

Mi az a játék amit 4 és 2 éves gyerkőcödnek, , bár ne vettél volna meg" és mi az amit, , örülsz hogy meg vettél"?

Figyelt kérdés
Sok anyuka kérdi mit kéne a gyerkőcének venni, most pedig én vok gondba.Segítenétek mi a tapasztalatok!?
2012. júl. 13. 13:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Most hirtelen az jut eszembe, amit bár ne vettem volna me. AZ a játékporszívíó. Égtelen hangja van, a benne levő hungarocel golyókat persze nem szívja fel, szanaszét gurulnak mindenfelé, de berreg közben mint egy traktor. Szörnyű. A többi játékban azt hiszem nem csalatkoztam. AZ előbbit pedig kidobtam. A "hivatalos" verzió szerint persze eltörött (sajnos).
2012. júl. 13. 13:24
 2/9 anonim ***** válasza:

amit örülök hogy megvettem egy kis textil bev. kosárka . irtó sokat használtuk pont kézre illett Ő is pakolhatott segíthetett.

amit megbántam?

olyan nem volt amit én vettem de anyósom vett már olyan müa. vasalót ami sztén éktelen hangot adott a férjem kiszedte az elemét . utánna is csak egy napig tartott míg totál szétesett és sztén anyóstól babakocsi a babának . olyan éles sorjákat még életemben nem láttam szombaton kapta mondtuk hogy hétfőn lecsiszoljuk róla . nem érte meg a játék a hétvégét.

szv. ezeket a gagyi xar játékokat nem állhatom .

fajátékban még sose csalódtam.

2012. júl. 13. 13:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Ami vacak:

moon dough készlet - fiam kifejezetten kérte a reklám alapján, de az agyamra megy. Nem úgy működik ahogy a reklámban játszanak vele, iszonyúan morzsálódik, takaríthatok utána egy csomót

gyerek konyha - játszóházban nagyon érdekelte, ezért én csináltam neki egyet, de itthon alig foglalkozik vele, csak a helyet foglalja

zenélő kukásautó - anyukám vette, iszonyú, nem részletezem, csak a polcon fogja a port, legszívesebben kidobnám

mini fatábla krétához - anyósom vette, gyerekek rá se néznek

műanyag állatkák, ujjbábok - fogják a port

plüssállatok - detto

baba teke jéték

Amit megérte:

"A" kukásautó - fiam mániákus kukásautós, iszonyú sokat játszik vele, de csak azzal az eggyel. van még 7-8-10 nemtom hány másik, azokra rá se néz (csak sajna mindig kinéz újakat a boltban és valaki mégis vesz neki egyet, mégse érdekli)

playskool golyópálya, zenélő - ezt is játszóházban ismertük meg, másfél éve megvan és még mindig képesek eljátszani vele

pénztárgép

bevásárló kosár

futóbringa

duplo

favonat készlet

gumimedence :)

Hirtelen ezek jutottak eszembe.

2012. júl. 13. 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:

előző vagyok

még megbántam a fa építőkockákat, soha nem játszik vele egyik gyerekem se

viszont jó, hogy megvettem a játék babakocsit, imádja tologatni a fiam is és a lányom is

2012. júl. 13. 18:59
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi, nagyon jókat írtatok.Ment a zöldkéz.

Nálunk minden bejön ami csörög,zörög(porszívó)De afakockát utálom a gyerekkel együtt mert már nem egyszer ráléptem.

2012. júl. 13. 22:09
 6/9 A kérdező kommentje:
A plüssöktől engem is kiver a víz!
2012. júl. 13. 22:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Elemes porszívóból a Tesco-s Carousel játékporszívó a jó, az nem szív fel semmit, hanem színes papírkák forognak és különböző színű fények villognak a porszívó átlátszó dobjában. Hangja sem idegesítő. Szuper kis darab!

WOW játékok is nagyon jók!

2012. júl. 13. 22:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Gyerekkonyhából pedig ez a legszuperebb: [link]
2012. júl. 13. 22:33
 9/9 anonim ***** válasza:

9 honapos koraban vettem egy "benti" autot, ennek az elozo verziojat [link] akciosan volt 24ezer, rágtam a kormom, aztan ugy dontottuk megvesszuk. most 3.5 eves, de meg mindig jatszik vele, imadja. lassan kinovi, de idokozben lett hugica, remelem o is szeretni fogja.

Adamo babahinta szinten nagyobb beruhazas volt, de rengeteget hasznaltuk (sajnos idokozben koltoztunk, es az uj lakasba apa mar nem akarja felfurni a falat, mondvan csunya, hiaba ragom a fulet :((((()

mas ugy nem jut eszembe, felesleges jatekot szerencsere nem nagyon vettunk, visszagondolva nincs is olyan jatek, amit nem hasznalt, vagy ha o nem is nagyon, a huga igen. (peldaul vettunk zenelo jatszoszonyeget, a fiam alig hasznalta az interaktiv reszt, a lanyom meg allandoan azt "programozza" :)

2012. júl. 14. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!