Mivel szeret játszani a 2-3 éves lányotok? Mit érdemes venni egy ilyen korú kislánynak?
Ismerek egy csodapofa 2,5 éves kislányt. A lakótelep szélén, a kertek mellett szokott lenni az apukájával, néha mi is ott vagyunk. Van neki ott egy hinta, de mostanában inkább jön-megy, felfedezi a környezetét. Csakhogy ez gyakran veszélyes és néha már látom rajta, hogy kicsit unatkozik.
Valamelyik nap elmentem vele sétálni egy kicsit, de a végén ölbe kellett visszavinni, mert mindig másfelé ment. :)
Szeretnék neki vinni valami játékot, amivel el tudna játszani ott. Egyébként betonos placcról van szó, ahol azért néha jön 1-2 autó.
Szerintetek milyen játékot vigyek neki? A ti ilyen korú lányotok mivel szeret játszani?
17/L
Kerítést!! :)
Amúgy attól függ, mennyit szánsz rá. Kültéri játékra gondolsz (műanyag csúszda, kisjárgányok) van csak akármilyen játékra?
Buborékfújó! 150 Ft, nagyon élvezik a gyerekek!, hogyha fújod, ők pedig kipukkasztják, vagy elakarják kapni a bunorékokat, na meg ők is próbálkoznak fújni.
Egy kis pony. 300-400 Ft-ért is lehet kapni a tescoban.
Lányomnak azok a kedvencei. Hozza viszi, játszik velük hogy jön a pony, leesett a székről, fáj a lába gyógyítás új meg, vagy felmászik a pony a dombra, onnét lecsúszdázik.....
Ó igen, a legfontosabbat elfelejtettem, nem tudok rá túl sokat szánni (max. 1500Ft körül).
A buborékfújó jó ötlet, láttam is tegnap a városban, csak amilyen cseles ez a lány, félek, hogy megkóstolná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!