Van már szandálja a gyerkőcödnek?
Figyelt kérdés
Felénk már nagyon meleg van, az ortopéd szandija elvileg 2 héten belül kész lesz. Addig meg marad a sport cipő. Ha nem muszáj nem vennék szandit.2013. ápr. 26. 18:58
1/7 anonim válasza:
Igen. Ma vettünk 1 bentit és 1 kintit is. Már nagyon meleg van itt felénk, úgyhogy holnap már abban megyünk ki.
2/7 anonim válasza:
1 hónapja vettem sport cipőt, 8000, 2 hete 1 szandit az oviba 6000, meg egy kinti balerina cipellőt, 4000 de most vennem kell egy kinti szandit.
18. 000 költöttem ebben a hónapban cipőre, s még egy szanda 8000-ért.
3/7 anonim válasza:
Igen, persze van, ma már abban ment az oviba. :)
30 fok volt kint.
4/7 anonim válasza:
Van. Bár a Nyitottat otthoni benti szandinak vettem kb 3 hete, de az istenért nem viseli el a lábán, pedig bölcsiben is abban van. Na mindegy. De múlt héten megvettem neki a zárt orrút is, ma is abban volt már.
6/7 anonim válasza:
még nincs,majd fizu után,az már csak egy hét
ebben a hónapban megkapta a tavaszi-nyári ruhatárát (26 ezer volt)
és egy adidas cipőt,ami 8 ezer volt
a szandi már nem fér bele ebben a hónapban
7/7 anonim válasza:
Még nem vettem,jövő hétvégén a családi pótlékból veszek.addig sport cipőt adok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!