Apai nagymama mi jogon veri el a gyermeket?
Apai hétvége volt.
Ebben az időben az apuka az nagymamára bízta a gyerkőcöt.
Elmondása szerint kicsúfolta a nagymamát aki ennek hatására elkapta és letolta a nadrágját és nem 2-3x rácsapott a fenekére.
Még én se bántom még nevelő jelleggel sem a gyerkőcöt ő ezt hogy képzeli?
Hogy miért csúfolta ki? Azt nem tudom. Nem helyes dolog , de ez nem ok arra ,hogy bántsa.
Fél évente találkozik vele akkor is így viselkedik a nagymama?
Nem számít,hogy a volt anyós .
Eddig azt hittem ő soha nem emelne kezet a gyerekre.
Sokszor én védtem meg az volt anyóst a saját gyereke ellen.
Bíztam benne, s ezt nem vártam volna.
Próbálok igazságot tenni,de így elég nehéz.
Hagyjam szó nélkül? Legközelebb meg pálcával veri?
Ezt nem szeretném. A mi körünkben nem szokás az erőszak, nem semmiért maradtam egyedül a gyerkőccel
Az a fura nekem itt, hogy az apához engeded, mikor tudod, hogy megveri az anyját, a nagymamát??
Az én fiam egyszer azért kapott az apai nagymamától, mert azt mondta neki, hogy "nem vagy a barátom"
Lehet, hogy nem szép dolog, de még csak a tiszteletlenségnek sem gondolom. Ilyenért megütni egy 4-5 éves gyereket?? Nem csináltam cirkuszt, de azóta minimálisra ritkítottam a találkozásokat. Ha még egyszer lesz ilyen akkor nem engedem oda többet.
"Akkor engem és a körülöttem lévőket miért nem csúfolja ki?
Talán a nagymama nem beszél előtte úgy rólatok mit ti a nagymamáról előtte.
"Az a fura nekem itt, hogy az apához engeded, mikor tudod, hogy megveri az anyját, a nagymamát?? "
Gyámhivatali döntéssel nem akarok szembeszállni .
A gyerek apjáról van szó akármilyen is.
Kedves utolsó.
Soha szóba se jön a nagymama. Nem foglalkozom velük.
Sose volt téma itthon.
Ezért nem értem a feltételezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!